Dark Mode Light Mode

Παναγιώτης Τσάμης: Από τον Αστέρα Καβάλας στα σαλόνια της Euroleague (video) 

Ντεμπούτο του Παναγιώτη Τσάμη με τον Ολυμπιακό στο χθεσινό θρίαμβο μέσα στο Βερολίνο επί της Άλμπα με 93-60.

Πέτυχε μάλιστα προς το τέλος της αναμέτρησης το παρθενικό του καλάθι στην κορυφαία διοργάνωση. Ο Παναγιώτης, ο οποίος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Αστέρα Καβάλας, αγωνίζεται παράλληλα δανεικός από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με την ομάδα του Τρίτωνα.

Μάλιστα έπαιξε αντίπαλος του ΓΣΕ και την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Καβάλα να αντιμετωπίσει την Ένωση. Με την Άλμπα έπαιξε 1 λεπτό και 18 δευτερόλεπτα. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τσάμης είχε κάνει και το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρδίτσα.

Ο 20χρονος έχει παίξει με τον Τρίτωνα μέχρι τώρα σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας 6,8 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 1, 1 τάπα σε 16.45 λεπτά χρόνο συμμετοχής. Έχει ύψος 2.05 και ήταν μέλος της Εθνικής Νέων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Από τον Αστέρα σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ και μετά πήγε στον Ολυμπιακό όπου τον «δάνεισε» πέρσι στον Πανερυθραϊκό(Α2 κατηγορία). Φέτος με τη διαδικασία του διπλού δελτίου παίζει και στον Τρίτωνα.  Πριν τον Πανερυθραϊκό είχε παίξει με τον Ολυμπιακό Β` για δυο σεζόν στην Α2 κατηγορία.

Προηγούμενο άρθρο

Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ πρωταθλήτρια του Νομού (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Συναυλία καθηγητών ωδείου «Νεάπολις» στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας