Γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης
Το κατσικίσιο κεφαλάκι Κορυφών είναι ένα τυρί ξηρής ωρίμανσης και αλάτισης που έφτιαξε ο τυροκόμος Παναγιώτης Ζαρζαβατσάκης, ενθουσίασε τους γευστικούς μας κάλυκες με τα γαλακτώδη αρώματα του και την κομψή πικάντικη γεύση του.
Βραβεύτηκε στον διεθνή διαγωνισμό “World cheese” του 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Trondheim της Νορβηγίας αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία των σκληρών τυριών. Αυτές τις ημέρες απέσπασε και μια πανελλήνια διάκριση από το περιοδικό «Τυροκόμος» , οι δημοσιογράφοι του εντύπου το συμπεριέλαβαν στα κορυφαία 50 τυριά της Ελλάδας για τη χρονιά που διανύουμε «TOP 50» 2025. Πολλά συγχαρητήρια στον σεμνό και ακούραστο εργάτη της Καβαλιώτικης τυροκομίας Παναγιώτη Ζαρζαβατσάκη.