Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Πάνω από 60.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο για την συναυλία της Άννας Βίσση
Να σκεφτούμε το μετά τη Γάζα

Πάνω από 60.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο για την συναυλία της Άννας Βίσση

Δεν υπάρχει περίπτωση ανατροπής  με  Δούκα αντίπαλο του Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο.

Ο Ανδρουλάκης υπήρχαν πιθανότητες και μάλιστα πολλές να χάσει μόνο από τον Γερουλάνο που έκανε έναν πολύ τίμιο αγώνα και έφτασε μέχρι την βρύση χωρίς όμως και αυτή την φορά να καταφέρει να πιει νερό.

Το θέμα πλέον είναι η επόμενη μέρα να βρει το ΠΑΣΟΚ πιο δυνατό και ενωμένο γιατί μόνο ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ χωρίς διασπάσεις μπορεί να απειλήσει τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

 

Στο ερώτημα αν θα δούμε νέο de bate ανάμεσα στους δύο φιναλίστ του πρώτου γύρου η απάντηση είναι ναι αφού και οι δύο πλευρές είναι σύμφωνες με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θέλω απλά να σας θυμίσω ότι στο πρώτο de bate και με τους 5 υποψηφίους κερδισμένοι ήταν Ανδρουλάκης – Γερουλάνος και μεγάλος χαμένος ο Δούκας.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί για άλλη μια φορά ότι πάντα ένα de bate το ζητά η πλευρά που χάνει και πιστεύει μέσα από μία τηλεμαχία έχει τις ευκαιρίες να καλύψει την διαφορά που τον χωρίζει από τον πρώτο.

 

Ο καταλληλότερος για πρόεδρος του κόμματος λένε οι  σοβαροί ΠΑΣΟΚΟΙ ότι είναι ο Ανδρουλάνος εννοώντας μία μίξη των Ανδρουλάκη και Γερουλάνου.

 

Πάνω από  1εκ. ευρώ είναι τα λεφτά που έβγαλε η Άννα Βίσση από την μεγαλειώδη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Με 62.000 χιλ. θεατές και τιμές εισιτηρίων 20 και 80 ευρώ το ποσό αυτό μπορεί  να ξεπέρασε  κατά πολύ το 1 εκ. ευρώ.

 

Μεταξύ των επωνύμων που βρέθηκαν προχθές στο Καλλιμάρμαρο για την συναυλία της Άννας Βίσση και η Μαρία Σάκκαρη η οποία όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν είναι ερωτευμένη απάντησε με νόημα: «Προφανώς και είμαι» !

Μπράβο στο Μαράκι που είναι και που το παραδέχεται.

 

Ο Τζώρτζογλου ο Στράτος θα πρέπει λίγο να κατεβάσει ταχύτητα με τα Botox γιατί πλέον έχει φτάσει σε σημείο να μοιάζει περισσότερο με τον Τσάκι Τσαν!

Τα φρύδια του έχουν φτάσει στο σβέρκο και τα πιάνει Γαλλικό κότσο !

 

Μακάρι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ιωαννίδης και να τεθεί στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Εθνικής Αγγλίας.

 

Δεν πρόλαβε να χωρίσει , δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί και ζει ένα νέο έρωτα στην αγκαλιά μίας μεσίτριας την οποία και γνώρισε σε κοινή παρέα.

Ο λόγος για τον Απόστολο Λύτρα ο οποίος έκανε γνωστή τη νέα του σχέση με φωτογραφίες που ανέβασε στα social media από το κοινό τους ταξίδι στα Χανιά.

Lover mana  ο Αποστόλης.

 

Γελάμε πραγματικά όταν ακούμε ότι το πάνω μέρος της πλατείας Καπνεργάτη είναι έτοιμο και παραμένει σε εκκρεμότητα μόνο το κάτω οι εργασίες στο οποίο ξεκινήσανε πριν από μερικές ημέρες.

Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο πάνω μέρος της πλατείας θα καταλάβετε πόσο έτοιμο είναι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Να σκεφτούμε το μετά τη Γάζα