• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Παράδοση- παραλαβή και αλλαγή στη λειτουργία του «Φίλιππος Β’»

 Παράδοση- παραλαβή και αλλαγή στη λειτουργία του «Φίλιππος Β’»

Εντός του Καλοκαιριού με τελετή παράδοσης παραλαβής που θα γίνει εδώ, φαίνεται ότι θα ξεκινήσει η νέα εποχή στο νέο λιμάνι «Φίλιππος Β’».

Θα αναλάβει τη λειτουργία του ο υπό παραχωρησιούχος δια της γνωστής εταιρίας Europort. Οριστικά αυτή θα το διαχειρίζεται. Για να συμβεί η σημαντική αυτή αλλαγή εκκρεμή ένα μόνο έγγραφο- δηλώνουν όσοι ξέρουν τη διαδικασία- που αφορά τους περιβαλλοντικούς όρους.

Με την έκδοση κι αυτής της απόφασης, όλα θα είναι έτοιμα. Η διαχειρίστρια εταιρία αναμένεται να προσλάβει νέο προσωπικό. Εκτιμήσεις αναφέρουν για προσλήψεις έως 10 άτομα. Ίσως να έχουν προτεραιότητα όσοι ήδη εργάζονται στο νέο λιμάνι, με το λεγόμενο «μπλοκάκι».

Είναι επίσης σημαντικό το ποιος θα είναι ο διευθυντής για τη λειτουργία του νέου λιμανιού. Αν θα είναι Έλληνας (πολύ περισσότερο ντόπιος) ή αλλοδαπός. Λέγεται ότι έχει περίπου συμφωνηθεί η στενή συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, πλοία του οποίου μάλλον θα πρέπει να αναμένονται.

Αρκετά συχνά. Υπάρχουν τέλος και κάποιες άλλες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο υπό παραχωρησιούχος θα αναλάβει το νέο λιμάνι μετά τον Αύγουστο. Αρχές Φθινοπώρου.

Διαβάστε επίσης