Dark Mode Light Mode
Πλήθος κόσμου στην πίτα των Εφέδρων Αξιωματικών
Παράπονα του συλλόγου των φίλων της Παιδόπολης προς τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ
Εξοπλισμός για τις μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αποκτά η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Παράπονα του συλλόγου των φίλων της Παιδόπολης προς τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου των φίλων της Παιδόπολης για την κοπή της πίτας του νέου έτους. Το κοινό που ήταν πολυπληθές ξαφνιάστηκε από τα πρώτα λόγια της ομιλίας του προέδρου Παναγιώτη Αγαπητού. Διατύπωσε με ευγενικό και διακριτικό μεν τρόπο τα συγκεκριμένα παράπονά του προς τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Παρατήρησε την απουσία από την εκδήλωση του προέδρου Σωτήρη Σωτηριάδη, σχολίασε αρνητικά πρόσφατη ανακοίνωση του Κέντρου σύμφωνα με την οποία η Παιδόπολη θα πρέπει να αναφέρεται με τη νέα επωνυμία της. Ο κ. Αγαπητός επεσήμανε ότι μεταξύ του συλλόγου των φίλων της Παιδόπολης και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ πρέπει να διεξαχθεί διάλογος και να υπάρξει συνεννόηση.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ο σύλλογος θεωρεί εχθρική τη στάση του Κέντρου απέναντί του, καθώς και το ότι χθες την ίδια ώρα που έκοβε την πίτα του ο σύλλογος έκοβε τη δική του βασιλόπιτα και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ. Είχαμε προ καιρού ενημερώσει σχετικά με τη δική μας εκδήλωση, δήλωσαν εκπρόσωποι του συλλόγου στην ΠΡΩΙΝΗ. Κοντολογίς, η απουσία του κ. Σωτηριάδη θεωρήθηκε αδικαιολόγητη, ενώ από την εκδήλωση απουσίαζε δικαιολογημένα η Μαρίνα Φιλιππίδου, πρώην πρόεδρος του Κέντρου λόγω συμμετοχής της στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Το βασικό μέρος της ομιλίας του Παναγιώτη Αγαπητού σχετιζόταν με τη γνωστή πρωτοβουλία του συλλόγου των φίλων της Παιδόπολης. Υποστηρίζουν τη διαβίωση νεαρών ενηλίκων που μόλις έχουν αποχωρήσει από την Παιδόπολη. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται με επιτυχία αλλά και με δυσκολίες εδώ και μήνες. Θα αποτελέσει μάλιστα το επίκεντρο εκδήλωσης η οποία προγραμματίζεται από το σύλλογο και το δήμο Καβάλας, που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο.

Η χθεσινή εκδήλωση περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, η αντιδήμαρχος Μαρία Φρατζεσκάκη ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος, ο πρώην νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πλήθος κόσμου στην πίτα των Εφέδρων Αξιωματικών

Επόμενο άρθρο

Εξοπλισμός για τις μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αποκτά η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ