• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Παρασκευή 31/05 – Νίνα Μαζάνη στο Παλλάδιο, σ’ ένα live αγάπης & στήριξης

 Παρασκευή 31/05 – Νίνα Μαζάνη στο Παλλάδιο, σ’ ένα live αγάπης & στήριξης

Μια συναυλία για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς Κοινωφελή Σωματεία που στηρίζουν γυναίκες και παιδιά με θέματα υγείας και στηρίζουν δράσεις εναντίον της βίας.

Η Νίνα Μαζάνη μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τίτλο «Φως» έρχεται στην Καβάλα και το αγαπημένο μας Παλλάδιο, για να μας παρουσιάσει ένα live γεμάτο ενέργεια, φρεσκάδα και θεατρικότητα.

Μια πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχει ήδη βρεθεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών όπως η Μαρινέλλα και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώ φέτος το καλοκαίρι με την περιοδεία της με τίτλο “ΦΩΣ TOUR” θα τραγουδήσει τραγούδια από το δίσκο της καθώς και πολλές μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες με το δικό της, μοναδικό τρόπο ερμηνείας και την ιδιαίτερη φωνή της, που έχει μαγέψει το κοινό και την έχει κάνει να θεωρείται από την πρώτη μέρα μια από τις πιο αξιόλογες και αγαπητές καλλιτέχνιδες της γενιάς της.

Με τέσσερις μουσικούς επί σκηνής κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού είναι έτοιμη να μας μαγέψει με τα τραγούδια και το χιούμορ της. Ελάτε να δώσουμε “ΦΩΣ” στην αγάπη και να γίνουμε μια μεγάλη μουσική παρέα χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά σε όσους τα έχουν ανάγκη!

Παρασκευή 31/05/24

Palladio Bar-Restaurant – Ερυθρού Σταυρού 4, Καβάλα

Ώρα έναρξης: 21:30

Τηλ. κρατήσεων: 2513010707

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ

Τιμή εισιτηρίου: 5€ (προπώληση) – 8€ (ταμείο την μέρα του live). Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό.

Αναμένεται σύντομα sold-out οπότε προτείνεται να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας.

Διαβάστε επίσης