Dark Mode Light Mode
Ένας οδηγός για την αποτελεσματική συντήρηση αποχετευτικών συστημάτων
Παράσταση «νίκης» στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “Ριζική Αλλαγή” με Επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή! (φωτογραφίες-video)

Παράσταση «νίκης» στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “Ριζική Αλλαγή” με Επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή! (φωτογραφίες-video)

Με μια δυναμική ομιλία που ξεχείλιζε από πάθος, αποφασιστικότητα και όραμα για το μέλλον των επιχειρήσεων του Νομού Καβάλας, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Σαρρής, παρουσίασε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο “Lucy”, τους υποψηφίους του συνδυασμού “Ριζική Αλλαγή”.

Στην ομιλία του, ο κ. Σαρρής τόνισε την επιτακτική ανάγκη να περάσει το Επιμελητήριο σε μια νέα εποχή—μια εποχή που θα χαρακτηρίζεται από δράση, προγραμματισμό και ανάπτυξη, προς όφελος των μελών του και της τοπικής κοινωνίας.

Υπογράμμισε πως το όραμα της “Ριζικής Αλλαγής” βασίζεται στην ενότητα, τη συνεργασία και την καινοτομία, με στόχο να χτίσει ένα δυναμικό και εξωστρεφές Επιμελητήριο, ικανό να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις.

Ο κ. Σαρρής δήλωσε: «Βρίσκομαι εδώ όχι μόνο ως υποψήφιος, αλλά ως ένας άνθρωπος που γνωρίζει από κοντά τις δυσκολίες και τα όνειρα των επιχειρηματιών του Νόμου Καβάλας. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν σε κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, να ευημερεί, να ανθίζει, όλες τις εποχές. Αυτός είναι ο σκοπός της Ριζικής Αλλαγής».

«Το πάθος μας για την επιχειρηματικότητα, η αγάπη μας για την Καβάλα και η πίστη μας στις δυνατότητες της πόλης και των ανθρώπων της είναι αυτά που μας ωθούν να επιδιώκουμε την αλλαγή. Με τη δύναμή σας, μπορούμε να χτίσουμε ένα Επιμελητήριο που θα είναι πραγματικός σύμμαχος για κάθε επαγγελματία», τόνισε ο κ. Σαρρής.

Στην ομιλία του, ο κ. Σαρρής τόνισε τη σημασία της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της κοινής προσπάθειας για την αναζωογόνηση της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας. «Η Ριζική Αλλαγή δεν είναι απλώς ένα όνομα. Είναι μια δέσμευση.

Μια δέσμευση για ένα Επιμελητήριο που θα είναι δίπλα στον επιχειρηματία, που θα ακούει, θα βοηθά, θα στηρίζει. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται η τοπική μας οικονομία», δήλωσε με τον ενθουσιασμό να κατακλύζει όλους τους παρευρισκόμενους που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τον Επικεφαλής της «Ριζικής Αλλαγής».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δυνατά χειροκροτήματα και αισιοδοξία, ενώ οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτειακών και πολιτικών αρχών του τόπου, πρόεδροι και μέλη επιστημονικών, επιμελητηριακών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων εξέφρασαν τη στήριξή τους για τη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού “Ριζική Αλλαγή” στις επιμελητηριακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου.

Με ενότητα, δυναμισμό και όραμα, η Καβάλα μπορεί να μπει σε μια νέα εποχή προόδου και ανάπτυξης, με οδηγό τον Γιάννη Σαρρή και τη “Ριζική Αλλαγή”.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Ένας οδηγός για την αποτελεσματική συντήρηση αποχετευτικών συστημάτων