Dark Mode Light Mode

Παρελθόν Ευστρατίου, Ναουμίδης από Βύρωνα, Κυγάης από Ορφέα

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Α’ κατηγορίας όπως και οι αποχωρήσεις γνωστών παικτών.

Στον Βύρωνα, ο ίδιος ο Διονύσης Ευστρατίου γνωστοποίησε ότι δε συνεχίζει μετά από 5 χρόνια στην ίδια ομάδα. Ο Ευστρατίου ήδη έχει προτάσεις. Αποχωρεί ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ναουμίδης μετά από 2 χρόνια ενώ έγινε πρόταση παραμονής στον επιθετικό Μπερούκα, ο οποίος είναι μήλο της έριδος ανάμεσα σε αρκετές ομάδες.

Ο Βύρωνας θέλει να κρατήσει τον μεσοαμυντικό Μπάμπουρα. Στον Ορφέα αποχωρούν ο Άγγελος Κυγάης και ο Πάρης Σεμερτζίδης. Μένει ο Λουίζ. Στον Αετό Οφρυνίου ο Καρβέλης ετοιμάζει νέο «χτύπημα» μετά την απόκτηση του Βαλαβανόπουλου.

Καλοβλέπει την περίπτωση του Μίνγκα ο Αετός. Ο Χρήστος Μίνγκας πέρσι αγωνίστηκε στον Βύρωνα και βέβαια έχει παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες. Συνεργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα με τον νυν προπονητή του Αετού Παντελή Στυλιανού στον Βύρωνα.

Κράτησε ακόμη ο Αετός Άντι και Σίλντι Γιάννα. Πολλά κριθούν  σε μεταγραφικό επίπεδο την Κυριακή. Αν δηλαδή ανέβει ή όχι ο Άρης Πηγών στη Γ’ Εθνική. Ο Άρης είναι φαβορί για την άνοδο. Ακόμη ο Κυριάκος Βακιρτζής θα αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα της μεταγραφικής περιόδου αν δεν συνεχίσει στη Δράμα και στη Ν. Αμισσό.

Στο Αγίασμα προς το παρόν δεν κουνιέται φύλλο. Ερωτηματικό η παραμονή του Δημήτρη Σιώπη στον πάγκο της ομάδας. Στον πάγκο του Βρασίδα παραμένει ο Νίκος Σιδηρόπουλος. Στην ΑΕΚ πρόθεση να μείνει ο περσινός βασικός κορμός.

Ο ΑΣ Ορφανίου άφησε ελεύθερους τους Τσάτσο και Βασιλειάδη. Κρούση και στον Χρυσοστομίδη για τον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Καραμπιμπέρη. Στον Ηρακλή Καβάλας συνεχίζει στον πάγκο ο Μπάμπης Πανταζίδης, όπως και ο Παύλος Προβατίδης στο Παγγαίο. Ο προπονητής Γιώργος Αντωνίου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα.

Προηγούμενο άρθρο

Το γηπεδάκι του Κλειστού στην Καλαμίτσα έγινε επιτέλους γήπεδο!

Επόμενο άρθρο

Τουρισμός - Β. Ελλάδα: Οι last minute κρατήσεις κρίνουν το ρεκόρ - Πού κινούνται οι πληρότητες