Dark Mode Light Mode

Παρεμβάσεις της ΠΕ Καβάλας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Με εργολαβία της η ΠΕ Καβάλας θα εκτελέσει έργα συντήρησης σε διάφορα σημεία στο επαρχιακό δίκτυο του Νομού. Υπάρχει ήδη απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πλησίον της Λεκάνης:

«Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Επαρχιακή Οδό Λεκάνης-Κεχροκάμπου, μεταξύ των οικισμών Λεκάνης και Κεχροκάμπου, λόγω εκτάκτων εργασιών ασφαλτόστρωσης, από την Τετάρτη (28-08-2024) έως και την Παρασκευή (30-08-2024), και από την Δευτέρα (02-09-2024) έως και την Παρασκευή (06-09-2024).

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιούνται εργασίες καταλαμβάνοντας τμήμα οδοστρώματος, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται εκ περιτροπής από το ελεύθερο τμήμα αυτού, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα σήμανση και πάντα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του εργοταξίου.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση και Μελέτη Προσωρινών Μέτρων.

Ρύθμισης Οδικής Κυκλοφορίας με την χρησιμοποίηση σημαιοφόρων, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η οδός θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας, απόλυτα καθαρή από φερτές και ξένες ύλες, με την κατάλληλη, κατά περίπτωση, σήμανση».

(φωτογραφία αρχείου)

Προηγούμενο άρθρο

Θόδωρος Μαρκόπουλος για κουνούπια και ασθένειες των ζώων

Επόμενο άρθρο

Τρεις ίδιες απαντήσεις για το πότε μπορεί να σβήσει η φωτιά