Dark Mode Light Mode

Παρκαρισμένα ΙΧ κλείνουν το δρόμο σε λεωφορείο, έργο προκαλεί βλάβη στην ύδρευση

Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν τελειώνουν ποτέ. Λύνονται αλλά ξανάρχονται για να ταλαιπωρούν τους ανθρώπους. Είναι λάθη καθημερινά που άλλοι τα κάνουν και άλλοι αντιμετωπίζουν τις συνέπειες.

Χθες νωρίς το πρωί αστικό λεωφορείο ήταν σε κανονική πορεία δρομολογίου επί της οδού Κολοκοτρώνη. Αμέσως μετά την οδό Μιαούλη, το λεωφορείο σταμάτησε. Δεν χωρούσε να συνεχίσει την πορεία του. Τρία ΙΧ είχαν σταθμεύσει στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.

Ο ελεύθερος χώρος δεν εμπόδιζε μικρά αυτοκίνητα. Αυτά περνούσαν κανονικά. Τα λεωφορεία όχι. Ο οδηγός άρχισε να κορνάρει. Κι όταν δεν υπήρξε ανταπόκριση, κάλεσε την Τροχαία. Και τα τρία οχήματα είχαν ξένες πινακίδες.

Διακοπές και Airbnb. Ως που ένας εκ των οδηγών εμφανίστηκε, έφυγε από το σημείο κι άνοιξε χώρο για να κινηθεί το λεωφορείο. Η Τροχαία από τα άλλα δύο, οι οδηγοί των οποίων δεν εμφανίστηκαν, αφαίρεσε τις πινακίδες.

Οι οδηγοί των λεωφορείων σημειώνουν ότι αυτά τα περιστατικά είναι πολύ συχνά. Ειδικά τώρα που οι τουρίστες διανυκτερεύουν σε διαμερίσματα στις συνοικίες της Καβάλας. Λίγη ώρα αργότερα πίσω από το 6ο Λύκειο στην οδό Ζαλόγγου, το έργο της κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου προκάλεσε ζημιά στο δίκτυο της ύδρευσης.

Η ΔΕΥΑΚ έφθασε αμέσως. Διέκοψε την παροχή νερού σε μια μικρή ευτυχώς περιοχή και διόρθωσε το πρόβλημα. Αλήθεια είναι ότι αυτές οι βλάβες γίνονται σπάνια μιας ειδικά το έργο του φυσικού αερίου είναι αρκετά προσεκτικό σε αυτά που συναντά στα σκαψίματα του.

Προηγούμενο άρθρο

Ο συνοικιακός σύλλογος της Χωράφας ευχαριστεί

Επόμενο άρθρο

Η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη ήταν φαντασμαγορική! (φωτογραφίες)