Dark Mode Light Mode

ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Επιτυχημένη εκδήλωση για τα αγροτικά ζητήματα στη Χρυσούπολη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην Χρυσούπολη εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας για τα αγροτικά ζητήματα και τη νέα Κ.Α.Π. και ομιλητές τους Μιχάλη Τζελέπη, Γρηγόρη Τιμοσίδη, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη και Αικατερίνη Πλέσια-Ευσταθοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας αλλά και τους πολίτες που συμμετείχαν τόσο στην εκδήλωση όσο και στον διάλογο που ακολούθησε. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει όσο κανένας άλλος πολιτικός φορέας δίπλα στους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους και προτείνει ένα εθνικό ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα.

Οι προκλήσεις της νέας εποχής και οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή δεν αντιμετωπίζονται με ευχολόγια και υποσχέσεις. Οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν όμηροι της ανικανότητας της ΝΔ να διαχειριστεί τα νέα κλιματικά και οικονομικά δεδομένα αλλά και της απουσίας της από την διαπραγμάτευση για τη νέα ΚΑΠ.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει τεθεί σε οικονομική επιτήρηση και οι νέοι αγρότες ολοένα και αποχωρούν από το επάγγελμα. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του πρωτογενούς τομέα στην πατρίδα μας και για να αναστραφεί θα χρειαστεί προσπάθεια και σχεδιασμός.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Η επινόηση του εχθρού

Επόμενο άρθρο

Δήμος Καβάλας: Απολογισμός διαχείρισης αδέσποτων ζώων το τρίμηνο Μάρτιος - Μάιος 2024