Dark Mode Light Mode

Πέφτει η θερμοκρασία προς το τέλος της εβδομάδας

Όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα την απάντηση του Ισραήλ προς το Ιράν μετά το πράσινο φως που άναψε το Πολεμικό Συμβούλιο με επικεφαλή τον Νετανιάχου.

Μένουμε στην δήλωση του πρωθυπουργού ότι τα αντίποινα δεν θα περιλαμβάνουν πλήγματα σε μη στρατιωτικούς στόχους.

Αυτή είναι μία εξέλιξη καλή γιατί αν δεν γίνουν έτσι τα πράγματα θα μπλέξουμε.

 

Σύμφωνα με ε προχθεσινές του δηλώσεις ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου αποσύρεται από την κούρσα εκλογής νέου προέδρου.

Έκλεισε ένα κύκλο και είναι έτοιμος  να ανοίξει έναν άλλο αφού θα υπάρχει η διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει και να συμμετέχει στα κοινά της πόλης ο Μάρκος Δέμπας.

 

Μπράβο στην διοίκηση του Παναθηναϊκού που πήρε την απόφαση να καλύψει πλήρως το συμβόλαιο του Μπάλντοκ και να σταθεί  σε όλα τα επίπεδα δίπλα στην οικογένεια του.

 

Αλλάζει ο καιρός προς το τέλος της εβδομάδας με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές προς  τα Δυτικά της χώρας.

Στην δική μας περιφέρεια είναι σίγουρη η πτώση της θερμοκρασίας αλλά όχι οι βροχές.

 

Καλά είναι τα νέα όσο αφορά την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας η οποία μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα βγει από την ΜΕΘ και θα μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο για να συνεχίσει την θεραπεία της.

Αμέσως μετά σειρά θα έχει κάποιο κέντρο αποκατάστασης προκειμένου η Μαρινέλλα να επανέλθει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

 

Πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι  περίεργοι που έχουν γεννηθεί με περίοδο και γκρινιάζουν για οτιδήποτε γίνεται στην πόλη.

Μάλιστα όλα αυτά τα καρούμπαλα πλέον έχουν βρει και την πλατφόρμα του FB προκειμένου να διατυπώνουν όλες αυτές τις ανοησίες που απασχολούν το μικρό τους και φτωχό μυαλό.

Σε αυτό το πλαίσιο εκδηλώθηκαν και όλοι αυτοί που διαφώνησαν και διαφωνούν διαχρονικά με την πρωτοβουλία για το «Ραντεβού στην Ερυθρού».

Από την μανία τους δεν γλύτωσε ούτε και ο ίδιος ο Μπίγαλης.

Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνουν καλά όσες ψυχοθεραπείες και να κάνουν και καλό είναι να τους αγνοήσουμε οριστικά και αμετάκλητα.

Και με την ευκαιρία μπράβο για άλλη μια φορά στους διοργανωτές και του φετινού «Ραντεβού στην Ερυθρού» που εκτός από το προσωπικό χρήμα ξοδέψανε και προσωπικό χρόνο.

 

H επόμενη πανδημία πιθανώς θα πιάσει τον κόσμο στον ύπνο παρ’ όλες τις προόδους που κάναμε στη διάρκεια της Covid-19, προειδοποιεί το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας (GPMB).

Αυτό το πλατς είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα γιατί θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η πανδημία με την covid -19 ήταν μόνο η αρχή.

 

Εκδρομή στην Θεσσαλονίκη διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Μακεδονικό.

Το κόστος της εκδρομής είναι 6 ευρώ.

 

Και ενώ στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα αφού το κόμμα φαίνεται ότι έχει πάρει μπρος στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται οι μάχες με τον Κασσελάκη να προσπαθεί να ανατρέψει τις καθεστωτικές νοοτροπίες που έχουν ριζώσει μέσα στο κόμμα και να φτιάξει την δική του ομάδα που θα επαναφέρει το κόμμα στην κανονικότητα.

Αν τα καταφέρει θα φανεί στην πορεία.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Επιμένουμε σε μια ευρωπαϊκή λύση, σ' ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα με συντονισμένο σχέδιο και αλλαγή πολιτικών θέσεων»