Dark Mode Light Mode

Περιμένουν κι άλλες βελτιώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο

Η εβδομάδα που ξεκίνησε χθες είναι εβδομάδα συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή του φορολογικού νομοσχεδίου.

Στην Πρωινή μίλησαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Μπάμπης Δράκος και ο κ. Παναγιώτης Αρσονιάδης, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας. Σημειώνουμε ότι ενώ στην Αθήνα απεργίες και κινητοποιήσεις συνεχίζονται όλη την εβδομάδα, στην επαρχία δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Παρά τη σχετική πρόσκληση της ΓΣΕΒΕΕ προς τις κατά τόπους Ομοσπονδίες.

Ο κ. Δράκος είπε στην Πρωινή:

«Με τις αλλαγές που έγιναν ήδη το νομοσχέδιο και όσα προβλέπει ας πούμε ότι στρογγυλοποιήθηκαν. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε κι άλλες αλλαγές στο νομοσχέδιο. Διότι δεν μπορούν να μπουν όλοι στην ίδια μοίρα, όπως επιχειρεί να κάνει σήμερα το νομοσχέδιο.

Υπάρχουν προτάσεις προς τον Υπουργό για ακόμη περισσότερες και δίκαιες αλλαγές. Ας τις δει. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι θέμα μόνο του Υπουργού. Είναι και του Πρωθυπουργού και όλης της Κυβέρνησης».

Σύμφωνα με τον κ. Δράκο οι βουλευτές γενικώς της ΝΔ, και της Καβάλας ειδικότερα, συνεχίζουν να πιέζουν για ακόμη περισσότερες αλλαγές στο νέο νόμο. Περιμένει μάλιστα οι πιέσεις να συνεχιστούν σήμερα Τρίτη. Δεν κρύβει ότι έχει ελπίδες αυτές να επηρεάσουν το αρχικό κείμενο.

Ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας ο κ. Παναγιώτης Αρσονιάδης δικαιολογεί τη μη συμμετοχή της Καβάλας στις νέες κινητοποιήσεις. «Η Καβάλα έκανε ότι ήταν να κάνει. Το έκανε με επιτυχία. Το παράδειγμα της συζητήθηκε θετικά στη συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ» δηλώνει.

Συνεχίζει: «Όντως έγιναν βελτιώσεις στο νομοσχέδιο αλλά ο κορμός του δεν άλλαξε. Περιμένουμε κι άλλες αλλαγές. Να αλλάξει η ουσία της νομοθετικής πρωτοβουλίας. Εκτιμώ ότι στο τέλος ο Υπουργός θα υποχωρήσει».

Προηγούμενο άρθρο

«Στο μέλλον η ενίσχυση με προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας»

Επόμενο άρθρο

Γενική συνέλευση μελών ΕΜΔΥΔΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας