Dark Mode Light Mode
ΑΟΚ: Δικός του και ο αριστερός μπακ Omar Pasagic
Περιοδεία Νάντιας Γιαννακοπούλου σε Δράμα και Καβάλα: «Φιλοδοξώ να δώσω στο ΠΑΣΟΚ φυσιογνωμία κόμματος εξουσίας»
Περισσότεροι από 70 πυροσβέστες τη νύχτα στο Παγγαίο

Περιοδεία Νάντιας Γιαννακοπούλου σε Δράμα και Καβάλα: «Φιλοδοξώ να δώσω στο ΠΑΣΟΚ φυσιογνωμία κόμματος εξουσίας»

Περιοδεία Δράμα και Καβάλα – 22.08.2024

Στην Δράμα και την Καβάλα, περιόδευσε η κα Νάντια Γιαννακοπούλου, στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Κατά την επίσκεψή της στην Δράμα, η κα Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά της πόλης συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Δράμας, κ. Αναστάσιο Νικολαΐδη.

Στην συνέχεια, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνάντησε φίλους και μέλη του κόμματος, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους και συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές και κομματικές εξελίξεις.

H κα Γιαννακοπούλου ανέφερε: «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα στην Δράμα και μου δόθηκε η δυνατότητα να έρθω σε επαφή με τους πολίτες της περιοχής, να ακούσω τα προβλήματα και τις σκέψεις τους. Διαπίστωσα το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνουν οι πολίτες για τις διεργασίες ανάδειξης  νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Οι πολίτες έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς εμάς. Το βρίσκω λογικό, καθώς καθημερινά γίνεται εμφανές, ότι, αφενός  Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της κοινωνίας, αφετέρου  η περιδίνηση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπει να επιτελέσει τον θεσμικό του ρόλο.»

Στη συνέχεια, η κα Γιαννακοπούλου επεσήμανε ότι: «Το μόνο κόμμα που μπορεί να δείξει ότι υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση, το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει ξανά την ελπίδα είναι και πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ. Αυτό διακυβεύεται στις εκλογές μας.

Με την υποψηφιότητα μου φιλοδοξώ να δώσω στο ΠΑΣΟΚ μια φυσιογνωμία κόμματος εξουσίας που με καθαρές θέσεις και προτάσεις θα διαμορφώσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία. Καλώ λοιπόν τους κατοίκους της Δράμας να συμμετάσχουν, μαζικά και δυναμικά, στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου, σπάζοντας μηχανισμούς και συστήματα και παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους.»

Αργότερα την ίδια ημέρα η κα Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε την Καβάλα, όπου είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ το απόγευμα συναντήθηκε με πολίτες, φίλους και μέλη της Ν.Ε. και Τ.Ο, καθώς και με τους πρώην υπουργούς και βουλευτές του νομού, κ.κ. Δημοσθένη Δημοσθενόπουλο, Μιχάλη Τιμοσίδη και Δημήτρη Παπουτσή, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Καβάλα και επικοινώνησα με τους πολίτες που μου εμπιστεύτηκαν τους προβληματισμούς τους και τις σκέψεις τους.»

Σχετικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες, η κα Γιαννακοπούλου τόνισε ότι: «Φαίνεται καθαρά πως η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε μια μεγάλη ευκαιρία για μια νέα πορεία προς την κοινωνία, μια ευκαιρία για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, ανεξάρτητα αν κάποιοι στην αρχή κινδυνολογούσαν και επιτέθηκαν σε στελέχη όπως εμένα που το πρότεινα.

Αυτές οι εκλογές μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, που με καθαρές προτάσεις, χωρίς ετεροκαθορισμούς, και απέναντι σε κάθε είδους λαϊκισμό, θα συνάψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό και την νέα γενιά του τόπου.

Ζητώ και  από τους πολίτες της Καβάλας να έχουν μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές μας εκλογές και υπόσχομαι από την πλευρά μου, ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και με όλους μαζί  για να ξαναποκτήσει το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική προοπτική. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ η παράταξη που όλοι ξέρουμε και που έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πορεία  της χώρας».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΚ: Δικός του και ο αριστερός μπακ Omar Pasagic

Επόμενο άρθρο

Περισσότεροι από 70 πυροσβέστες τη νύχτα στο Παγγαίο