Dark Mode Light Mode

Πέταξε λευκή πετσέτα ο Μπάιντεν

Μικρές ανάσες δροσιές προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας βλέπουν οι μετεωρολόγοι οι οποίες όμως δεν θα κρατήσουν και πολύ αφού στην σειρά όπως έχουμε καταλάβει υπάρχει ένα ακόμα κύμα καύσωνα που θα μας καλωσορίσει στον Αύγουστο.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε (ακόμα) είναι πόση θα είναι η διάρκεια του.

Αν έχει διάρκεια παρόμοια με αυτή του καύσωνα του Ιούλη είμαστε χαμένοι από χέρι !

 

Πλέον είναι κοινή διαπίστωση ότι η τουριστική κίνηση του φετινού καλοκαιριού δεν έχει καμία σχέση με την περσινή και σε ποσότητα και κυρίως σε ποιότητα.

Οι Βαλκάνιοι τουρίστες που επιλέγουν φέτος την περιοχή μας είναι τουρίστες που δεν έχουν την οικονομική δύναμη να ξοδέψουν πολλά και την βγάζουν με καρπούζι στο μπαλκόνι του σπιτιού που νοικιάζουν.

Θα έχετε διαπιστώσει και εσείς ότι τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα τεράστια τζιπ έχουν μειωθεί δραματικά.

Επηρεασμένη από αυτή την ποιοτική αλλαγή στον τουρισμό της περιοχής βιώνει και η αγορά της πόλης μας που μπορεί να ζει από εμπορικής άποψης και το χειρότερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών.

Η κατάσταση όπως χαρακτηριστικά μας έλεγε ένας άνθρωπος της αγοράς είναι δραματική.

Μετά από ένα πολύ φτωχό Ιούνιο , ήρθε και κούμπωσε και ένας πολύ νωχελικός Ιούλης μηδενίζοντας τις ελπίδες για ανάκαμψη και αντιστροφή του κλίματος.

 

Και μέσα σε όλα έχουμε και τον κορονοϊό που μας θυμίζει με τον τετραπλασιασμό των κρουσμάτων σε σχέση με πέρσι ότι είναι εδώ.

Πλέον τα συμπτώματα είναι σαν αυτά που προκαλεί ένα απλό κρύωμα αλλά παρόλα αυτά σε κάποιες περιπτώσεις ο ιός χρειάζεται προσοχή.

 

Μα είναι δυνατόν με τόσες μαρτυρίες και τόσες κάμερες στο κέντρο της Αθήνας να μην μπορούν ακόμα να πιάσουν τον «δράκο» της Ομόνοιας ;

Αφήστε που οι περιγραφές ορισμένων θυμάτων του είναι πολύ χαρακτηριστικές και στην ουσία τον φωτογραφίζουν.

 

Και μετά την μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου η πόλη προετοιμάζεται για την συναυλία της Άννας Βίσση που σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν θα έχει πολύ περισσότερο κόσμο από αυτό που μάζεψε ο Ρέμος στην «Ανθή Καραγιάννη».

 

Πέταξε τελικά την «λευκή πετσέτα» που όλοι θέλανε και περιμένανε ο Μπάιντεν ο οποίος ο άνθρωπος είναι φανερό ότι δεν μπορεί.

Και η προχωρημένη ηλικία του και τα προβλήματα υγείας που έχει κάνανε αυτή την επιλογή της παραίτησης μονόδρομο.

Αφήστε που οι δημοσκοπήσεις δείχνανε όλες ότι ο Τραμπ κερδίζει τον Μπάιντεν και χάνει από οποιοδήποτε τον αντικαταστήσει.

 

Η Κάμαλα Χάρις σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν στην κούρσα των εκλογών και είναι αυτή που κερδίζει το Τραμπ.

 

Η Γκιόλα της Θάσου είναι μέσα στις 5 φυσικές πισίνες που ξεχωρίζουν και προτείνονται στην Ελλάδα.

Μπορεί η πρόσβαση από ξηρά να είναι μία μικρή περιπέτεια αλλά νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ!

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Επτά θέσεις για την αυτοοργάνωση