Dark Mode Light Mode

Πετυχημένη εκδήλωση και ευχές από τη Μέριμνα του Παιδιού (φωτογραφίες)

Λίγες ημέρες μετά την καθιερωμένη εορταστική της εκδήλωση η Μέριμνα του Παιδιού μας ενημερώνει για την επιτυχία της. Ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτήν, εύχεται για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν:

«Μια ακόμη φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «Μέριμνα Παιδιού Καβάλας» τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Naval. Πλήθος κόσμου επιβιβάστηκε στο τρένο “Merimna Express” και ταξίδεψε σε μια συναρπαστική μελωδική βραδιά!

Την εκδήλωση συνόδευσαν με όμορφες μουσικές μελωδίες οι κκ Ασωνίτου Λίτσα, Κητής Σταύρος και Σεμερτζίδης Γιώργος. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν όπως πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό! Αυτές τις Άγιες μέρες είμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσπαθώντας να τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Χαιρόμαστε πολύ που προσφέρουμε με τη βοήθεια όλων σας! «Η Αγάπη… όλα τα μπορεί». Ένα μεγάλο ευχαριστώ: Στους μουσικούς που στήριξαν εθελοντικά την βραδιά της εκδήλωσης. Στον κύριο Σαμουηλίδη Χαράλαμπο και μπαμπά του μαθητή μας Ανδρέα για την ευγενική δωρεά ενός αφυγραντήρα από την ΠΑΝΘΕΡΜΙΚΗ.

Στην εταιρία MANTILITY για το όμορφο μεταξωτό μαντίλι που διατέθηκε ως δωρεά. Στο Naval Terrace Bar για τη ζέστη φιλοξενία.  Στα Αρτοζαχαροπλαστεία Μικρός Μύλος by Chrisanthidis για τα πεντανόστιμα γλυκά, στην κα. Νικολέτα μαγείρισσα του Σταθμού μας και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου για τα εδέσματα.

Στον φωτογράφο Μάκη Παυλίδη. Σε όλες τις φίλες και τους φίλους που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση και μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Πάντα μας στηρίζετε και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!!! Η Πρόεδρος κα. Αυγή Χρυσανθίδου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Μέριμνας εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία!».

Προηγούμενο άρθρο

Γιώργος Σμίλτος: «Ο ΑΟΚ μεγαλώνει συνεχώς, στόχος μας να τερματίσουμε πρώτοι και να αλλάξουμε κατηγορία»

Επόμενο άρθρο

Περιστατικό Ελευθερούπολης: Μια απορία και ένα κομματικό σχόλιο