Dark Mode Light Mode

Πλέον οι σύλλογοι οργανώνουν αλλιώς τα γλέντια τους!

Περίπου 2.000 άνθρωποι ήταν το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Πάρκο, στο λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε ο συνοικιακός σύλλογος των Ποταμουδίων.

Η αλλαγή του τόπου ήταν υποχρεωτική αφού στην πλατεία της συνοικίας εκτελείται δημοτικό έργο. Αυτή η αλλαγή δεν ήταν τελικά η μοναδική. Είδαμε πολλές ακόμη, οι οποίες αργά ή γρήγορα θα καθιερωθούν.

Θα τις βλέπουμε σε όλα τα λαϊκά γλέντια των συλλόγων, ειδικά αυτά τα Καλοκαίρια. Ή μήπως είναι κάτι που έγινε ήδη; Ο σύλλογος επέλεξε να αποφύγει την πολύ και δύσκολη εθελοντική εργασία μελών και φίλων του.

Δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης, ήταν αδύνατο οι εθελοντές να τα προλάβουν όλα. Απευθύνθηκε σε εταιρία «κέτερινγκ» η οποία φρόντισε για όλα όσα είναι δύσκολα και καθοριστικά σε ένα τέτοιο γεγονός.

Με τον καλύτερο τρόπο. Εξ αυτού του λόγου το Πάρκο Φαλήρου γέμισε με καρέκλες και τραπέζια, πάνω στα οποία υπήρχαν ακόμη και τραπεζομάντηλα! Όλα του ιδιώτη που είχε και την ευθύνη του φαγητού- ποτού. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου παρακολουθούσαν κι όπου χρειάζονταν βοηθούσαν.

Κι όταν η εκδήλωση τέλειωσε, χωρίς καταγγελία περίπου στη 1 το πρωί της Κυριακής, ο ιδιώτης απομάκρυνε τον εξοπλισμό και τα υλικά. Μάζεψε τα σκουπίδια κι έτσι το Πάρκο επανήλθε γρήγορα στην προηγούμενη του κατάσταση.

Το επόμενο πρωί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στον χώρο προ λίγων ωρών είχε συγκεντρωθεί τόσος κόσμος. Παλιά δεν ήταν έτσι. Κάθε σύλλογος είχε τους εθελοντές του. Ίδρωναν και κουράζονταν οι άνθρωποι στο ψήσιμο και στο σερβίρισμα. Όρθιοι να τρέχουν από τραπέζι σε τραπέζι. Να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Με τα νέα δεδομένα οι διοργανωτές έχουν τις φούριες και τις αγωνίες τους αλλά κάπως αλλιώς. Έχουν χρόνο να απολαύσουν και αυτοί την εκδήλωση. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο ιδιώτης- συνεργάτης του συλλόγου των Ποταμουδίων έστρωσε στο Πάρκο 3.000 καρέκλες. Εκ των οποίων γέμισαν παραπάνω από τις μισές.

Προηγούμενο άρθρο

Περίπου 1.000 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου στο Φρούριο

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024