• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Πλησιάζουν οι μέρες για το 2ο Food Truck Festival στην Ελευθερούπολη

 Πλησιάζουν οι μέρες για το 2ο Food Truck Festival στην Ελευθερούπολη

Μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία στο 2o Food Truck Festival! Παρασκευή 21 Ιουνίου έως Κυριακή 23 Ιουνίου! Τοποθεσία: Ελευθερούπολη Καβάλας, Κόμβος πρώην Λέσχης Αξιωματικών (Πράσινο παρκάκι).

Ωράριο:

Παρασκευή : 17:00 – 00:00

Σάββατο : 17:00 – 00:00

Κυριακή : 17:00 – 00:00

Είσοδος: Δωρεάν για όλες τις μέρες! Μαζί μας φέτος η εκπληκτική μπάντα «ONIRAMA» με Θοδωρή Μαραντίνη και την παρέα του να κάνουν στάση πριν την καλοκαιρινή τους περιοδεία στην υπέροχη Ελευθερούπολη καλεσμένοι του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης.

 

Μουσικό Πρόγραμμα:

Παρασκευή 21-06

Η μπάντα Jukebox Band Live βγαίνει δυνατά, μ’ ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, με μουσικές που θα μας βάλουν στο mood του Φεστιβάλ μας και θα μας ξεσηκώσουν! Ξεκινάμε στις 21:30!

 

Σάββατο 22-06

Οι Onirama δεν χρειάζονται συστάσεις! Έρχονται Σάββατο βράδυ και το κέφι απογειώνεται! Ξεκινάμε στις 21:30!

 

Κυριακή 23-06

Το Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου και η κομπανία Paggaioreites μ’ ένα πλούσιο λαϊκό – ρεμπέτικο πρόγραμμα θα μας κρατήσουν συντροφιά στο κλείσιμο του τριημέρου μας! Ξεκινάμε στις 21:30!

 

Μια πανδαισία γεύσεων με τις πιο δημοφιλείς καντίνες που κάνουν tour σε όλη την Ελλάδα! Ζουμερά Βurgers, αφράτα BaoBuns , πρωτότυπα και κλασικά HotDogs, Τσιγγάνικη κουζίνα, ανεπανάληπτα καπνισμένα κρέατα, crispy fried chicken, μοναδικά corndogs , αλλά και cocktail, mocktail και φυσικά μπύρες θα βρίσκονται στο πιο ωραίο Φεστιβάλ φαγητού του δρόμου. Από γλυκά η ποικιλία μεγάλη σε παγωτά, churros ,λαχταριστούς λουκουμάδες, γλυκό του Δούναβη, βάφλες  και ατέλειωτα ζαχαρωτά!

 

Συμμετέχουν οι επιχειρήσεις:

OutlawSmokeHouseThessaloniki

Home’s Street Food

Τhe Nass Project  – Crazy Chicken

Moira Cocktail

Corn Dogs on Wheels SKG

Canteenito

ΠαραδοσιακοίΛουκουμάδεςΟρφανίδης

Umami Cat – Bao Bun

The Vanners

AθηναϊκήΖυθοποιίαΜπύραΆλφα

Chimney Cake

The Gipsy Street Food

Camelot

TheVanCage

 

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερούπολης. Υποστήριξη: Σωματείο Street Foods In Greece. Υπό την αιγίδα: Δήμος Παγγαίου, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Καβάλας.

Ετοιμαστείτε για την πιο ωραία γιορτή φαγητού, με τα πιο ωραία χαμόγελα, διάθεση, γεύσεις, μουσικές για να περάσουμε όλοι ΥΠΕΡΟΧΑ! Πείτε το σε όλους! Ερχόμαστε για ένα τριήμερο γεμάτο αγάπη και φροντίδα στο φαγητό του δρόμου με καλεσμένους όλους εσάς!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης