Dark Mode Light Mode

Πλούσιο το μεταγραφικό ρεπορτάζ στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΚ: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις

Στον Άρη Πηγών παρέμεινε ο μέσος Σπύρος Τσάκωνας αλλά είχαμε σημαντικές αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα μπαίνει τέλος στη συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα των Πηγών, και στους -βασικούς τα δυο προηγούμενα χρόνια- Βασίλη Αθανασάκη, Φώτη Δουμάνη, Γιώργο Ζούλη και Ιάσωνα Παντελίδη.

Κυρίως γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο ο Άρης να παίξει στη Γ’ Εθνική και οι προαναφερθέντες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Αθανασάκης έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες, κυρίως της Α’ Κατηγορίας. Το Παγγαίο είναι κοντά στην απόκτηση του αλλά και άλλες ομάδες θέλουν να το εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ο Δουμάνης όπως αναμενόταν είναι μήλο της έριδος. Ο Ορφέας πιο κοντά στην απόκτηση του. Ο Δουμάνης άλλωστε από τον Ορφέα έκανε το πρώτο μεγάλο άλμα για την Ξάνθη.

Ο Ζούλης και αυτός έχει μιλήσει με Ορφέα αλλά η Δόξα Θεολόγου μπήκε σφήνα για την απόκτηση του, όπως και άλλες ομάδες. Πιο κοντά στον Ορφέα ο Ζούλης. Δουμάνη και Ζούλη, τους θέλει και ο Αετός Οφρυνίου.

Ο Παντελίδης οδεύει προς ΜΑ Ορφανίου. Αγωνίστηκε εκεί δανεικός από τον Βύρωνα για λίγους μήνες στη Γ` Εθνική. Στο Μέγα επέστρεψε ο σκόρερ Ηλίας Βεζυρόπουλος, ο οποίος είχε βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να αλλάξει κατηγορία πριν λίγα χρόνια.

Ο Άρης Πηγών αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσει τις επαφές με τους περσινούς του παίκτες. Η ομάδα των Πηγών θα αλλάξει το ρόστερ της κατά 70-80%.  Ο Μέγας ψάχνει για τερματοφύλακα, υποψήφιος ο Κυφωνίδης που έμεινε ελεύθερος από τις Πηγές.

Ο Παναγιώτης είναι μεταγραφικός στόχος και της Αναγέννησης Λιμεναρίων. Ο Βύρωνας «ψώνισε» από τη Θράκη. Συγκεκριμένα έκανε δικού του, τους επιθετικούς Γιώτη και Δημητριάδη από τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, η οποία κέρδισε την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ την ομάδα του Άρη Πηγών.

Παρέμεινε στο ρόστερ ο νεαρός Τζεμαλίδης που είναι πολύ καλή επένδυση. Ο Αετός πήρε το νεαρό Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα μετά τον Κυριάκο Βακιρτζή. Ο Βρασίδας ανακοίνωσε τους Τέλη Βακιρτζή και Κώστα Σπανδωνίδη αλλά και την επιστροφή του Γιώργου Λυσαρρίδη.

Το Βυζάντιο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Στο «κάδρο» ο Στέλιος Κατρακυλάκης, ο οποίος έχει εργαστεί και πριν λίγα χρόνια στην ομάδα του Κοκκινοχώματος όταν αυτή αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Ο Κατρακυλάκης πάντως είναι βασικός υποψήφιος για άλλο πόστο.

Προηγούμενο άρθρο

ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Sports Camp στις εγκαταστάσεις του Batis Multiplex

Επόμενο άρθρο

Κωνσταντίνος Αργυρός «Diamond Tour by Coca-Cola»: Τετάρτη 3 Ιουλίου στο γήπεδο της Δόξας Δράμας