Dark Mode Light Mode

Ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα στην αγορά!

Αλλάζω ρεύμα λένε όλοι, ιδίως όταν το τελευταίο διάστημα, η πλειοψηφία του κόσμου, είδε λογαριασμούς, όπου στατιστικά με τους καλοκαιρινούς καύσωνες που διανύουμε, έχουν λιγότερες πιθανότητες να λιποθυμήσουν.

Και μπορεί να διακωμωδούμε το ζήτημα των λογαριασμών ρεύματος στην αγορά, όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Γι’ αυτό και εμείς θα σας δώσουμε συμβουλές, για να μπορέσετε να βρείτε ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα στην αγορά, ούτως ώστε να αδράξετε την ευκαιρία!

Ανατιμήσεις σε καύσιμα, αυξήσεις σε τρόφιμα και ενοίκια, είναι φυσικό ακόλουθο πως με τον πληθωρισμό που κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά, θα επηρέαζε και την ηλεκτρική ενέργεια. Αν μη τι άλλο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντικρίζοντας τους τελευταίους λογαριασμούς τους «έλουσε κρύος ιδρώτας» που λέει και το ρητό.

Όμως στο χώρο του διαδικτύου θα βρείτε την λύση στο πρόβλημα που σας παιδεύει! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι μια γρήγορη αναζήτηση, ψάχνοντας στο ευρετήριο για πλατφόρμες online που παρέχουν άμεση σύγκριση τιμολογίων ρεύματος, από όλους τους παρόχους που έχουμε στην χώρα.

Με αυτό το τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε άμεσα ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα που κυκλοφορεί στην αγορά και ποια εταιρεία το παρέχει, για να μπορέσετε να δράσετε γρήγορα και να αλλάξετε πάροχο τη παρούσα στιγμή!

Στις συγκεκριμένες πλατφόρμες εκτός από την εύρεση για το ποιος πάροχος πουλάει πιο φθηνά την κιλοβατώρα, θα μπορέσετε να βρείτε και προνομιακά προγράμματα ηλεκτροδότησης παρόχων, όπου εκεί βρίσκονται και οι περισσότερες ευκαιρίες οικονομικών και ευέλικτων προγραμμάτων.

Αυτό οφείλετε στο γεγονός, ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι στην ελεύθερη αγορά και έχει ως αποτέλεσμα τον μεγάλο ανταγωνισμό των παρόχων, για να μπορέσουν να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. Και αυτό μας συμφέρει όλους μας!

Γιατί εκτός από τα οικονομικά προγράμματα ρεύματος που θα βρείτε, μπορεί να είστε και από τους τυχερούς, που θα βρουν εκπτωτικά προγράμματα παρόχων  για περιορισμένο χρονικό διάστημα και να κερδίσετε ακόμα περισσότερα χρήματα στους επόμενους λογαριασμούς σας.

Άρα το ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα δεν έχει να κάνει με το ποιος πάροχος προσφέρει στην χαμηλότερη τιμή την κιλοβατώρα, αλλά εξαρτάται και από τα προγράμματα που υπάρχουν τη παρούσα στιγμή στην αγορά, για να μπορέσετε να επιλέξετε εκείνα που είναι πιο οικονομικά για εσάς!

Και για να είστε πιο αποτελεσματικοί στην εύρεση του κατάλληλου προγράμματος, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε το προσωπικό σας ενεργειακό προφίλ, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κάνετε και αυτό θα έχει καλύτερα αποτελέσματα για εσάς, μιας και θα μπορέσετε να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα που ταιριάζει «γάντι» σε εσάς.

Το ίδιο ακριβώς κάναμε κι εμείς, λέγοντας αλλάζω ρεύμα τώρα και είδαμε τα αποτελέσματα στο τέλος του μήνα! Εξοικονομήσαμε χρήματα, χωρίς να στερηθούμε καμία συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και να καταναλώνει, είτε πρόκειται για air condition, πόσο μάλλον για θερμοσίφωνα ή φούρνο!

Αν δεν θέλετε κι εσείς να κάνετε εκπτώσεις στη χρήση των ηλεκτρικών σας συσκευών, σκεπτόμενοι στο πόσο θα σας έρθει ο λογαριασμός ρεύματος στο τέλος του μήνα, τώρα με την λύση που σας δώσαμε, θα είστε ήρεμοι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βρείτε εκείνο το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και θα μας θυμηθείτε!

Προηγούμενο άρθρο

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Μαστού (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη και η RE/MAX Choice κατακτούν κορυφαία Ευρωπαϊκή διάκριση στα International Property Awards (φωτογραφίες)