Dark Mode Light Mode

Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης: Αγιασμός σε ζεστό κλίμα ενόψει της νέας χρονιάς

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11 π.μ. τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο νεοκλασικό κτίριο του Συλλόγου μας για την έναρξη της νέας περιόδου.

Ξεχώρισε η παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου ο οποίος πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο, τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως π. Παναγιώτη Χαλάτα και τον Διάκονο π. Αθανάσιο Γουσίδη και αφού ευχήθηκε στον Σύλλογο και στα μέλη του υγεία για την έναρξη της νέας περιόδου, στάθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ως πόλος έλξης των νέων ανθρώπων της περιοχής μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο λόγος του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Παγγαίου Χρήστου Μποσμπότη, καθώς και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου της ΑΜΘ για θέματα αθλητισμου Στέλιου Ιγνατιάδη.

Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Κώστας Γάκης και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ελευθερούπολης “Αρωγή” Μαρία Ρουσοπούλου-Μπιτάκου.

Κλείνοντας, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργύρης Βανδουλάκης ο οποίος αφού έκανε μία μικρή ανασκόπηση της περιόδου που ολοκληρώθηκε στις αρχές καλοκαιριού, τόνισε ότι το ΔΣ του Συλλόγου είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένο από την πορεία των εγγραφών στα τμήματα, μίλησε για τη δημιουργία νέων τμημάτων και γενικότερα για την αξία της συμμετοχής και του εθελοντισμού.

Επίσης, γνωστοποίησε ότι γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούν συγκεκριμένες δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης στην πόλη της Καβάλας. Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών μεταξύ των φίλων και των μελών του Συλλόγου.

Καλό και δημιουργικό νέο ξεκίνημα για όλους!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρέπει να είμαστε περισσότεροι !

Επόμενο άρθρο

Νέα έρευνα για το αγρόκτημα Spiotta, ο Renato Curcio παίρνει τον λόγο