Dark Mode Light Mode

Πολύς κόσμος στις Κρηνίδες για τους διεθνείς αγώνες Motocross

Το διήμερο 8 και 9 Απρίλη η πίστα Motocross των Κρηνίδων θα φιλοξενήσει πανελλήνιους αγώνες που ταυτόχρονα θα είναι Βαλκανικοί και Ευρωπαϊκοί. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Θα φιλοξενήσουμε τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΜΧ. Ταυτόχρονα θα διεξαχθούν ο 1ος αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος ΜΧ και ο 1ος αγώνας πρωταθλήματος νοτιοανατολικής Ευρώπης στις κατηγορίες ΜΧ65 και ΜΧ85».

Ο σύλλογος των Κρηνίδων -Αθλητικός Μοτοσυκλετικός Όμιλος Κρηνίδων- προετοιμάζεται να υποδεχθεί οδηγούς απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Η προσέλευση θα αφορά ίσως και 1.000 άτομα αν κάποιος υπολογίσει τους μηχανικούς, τους συνοδούς κτλ.

Ως τώρα οι οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχή στους αγώνες είναι 250. «Θα είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην ΑΜΘ» είπε στην Πρωινή ο εκπρόσωπος του συλλόγου ΑΜΟΚ κ. Παναγιώτης Αρσονιάδης.

Η πίστα και οι υποστηρικτικές της εγκαταστάσεις έχουν βελτιωθεί. Υπάρχουν μόνιμες τουαλέτες, ντουζ. Εξασφαλίστηκε η παροχή νερού που δεν υπήρχε κι επόμενος στόχος είναι να φθάσει ως την πίστα και το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Προηγούμενο άρθρο

Αναστασία Μιρλή: «Ο κόσμος δε δέχεται και δεν ανέχεται άλλα ψέματα!»

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023