Dark Mode Light Mode

«Πράσινες» αθλητικές δραστηριότητες στο ΓΕΛ Κρηνίδων (φωτογραφίες)

Με κοινό σύνθημα: «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» και στο πλαίσιο της 11ης Πανελληνιας Ημερας Σχολικού Αθλητισμού, στο Γενικό Λυκειο Κρηνίδων υλοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις και εκδηλώσεις, προκειμένου να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία της φυσικής δραστηριότητας, της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Οι μαθητές/τριες της Α Ταξης και οι εκπαιδευτικοί της Σχολικής μας Μονάδας ενημερώθηκαν από τον γενικό γιατρό κ. Νικόλαο Κιοσσε και συμμετείχαν στην ανοιχτή συζήτηση με θεματικό κέντρο «Η σχέση Υγείας και Αθλητισμού».

Οι μαθητές της Β Τάξης παρακολούθησαν video με θέμα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες 2024. Στη συνεχεια  συμμετειχαν στην αθλητική δραστηριότητα “Δρόμος Υγείας και Ευεξίας: περπάτημα  2024 μέτρα” στο λόφο Κρηνίδων.

Και κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας εξερευνήσαν τους πράσινους χώρους κοντά στο σχολείο συμμετέχοντας στην δράση “Πράσινες αθλητικές δραστηριότητες με τη συμπερίληψη περιβαλλοντικών στοιχείων.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

Προηγούμενο άρθρο

Τελετή έναρξης του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων (26-29/9/2024)

Επόμενο άρθρο

Ομιλία Γιάννη Πασχαλίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων