Dark Mode Light Mode

Πριμοδοτεί την αγορά νέων μετοχών της ΠΑΕ ΑΟΚ και τις διπλασιάζει (videos)

Με σημερινή του συνέντευξη τύπου ο επιχειρηματίας  Άλεξ Χαντιντάγκι ανακοίνωσε ότι πριμοδοτεί και με δικά του χρήματα διπλασιάζει κάθε αγορά μετοχών της νέας ΠΑΕ από Καβαλιώτες.

Για μετοχές αξίας από 500 έως 2.500 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μόλις θα αγοράζεται από Καβαλιώτη ή φίλο της ομάδας γενικότερα μία ή περισσότερες μετοχές, ίδιες μετοχές θα αγοράζει και ο επιχειρηματίας. Για λογαριασμό του πρώτου αγοραστή.

Για μετοχές αξίας από 500 ευρώ έως 2.500 ευρώ. Η διαδικασία θα γίνεται μέσω του δικηγόρου του κ. Μάκη Κεβρεκάκη. Θα ενημερώνεται για αγορά των νέων μετοχών και θα την διπλασιάζει με δικά του χρήματα.

Ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. “Ο ΑΟΚ ήταν η πρώτη μου ποδοσφαιρική αγάπη. Θέλω να τον δω στην SL”. Για τα χρέη σε ποδοσφαιριστές της δικής περιόδου επανέλαβε ότι τότε η ομάδα είχε έσοδα να βάλει στο ταμείο της.

Με τα οποία έπρεπε να πληρώσει αυτά τα χρέη. Σε γενικές γραμμές ήταν ενωτικός, μίλησε με καλά λόγια για τους επιχειρηματίες που βοηθούν την ομάδα. Θετικά σχολίασε και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. “Δεν κοιτάζω το παρελθόν, με ενδιαφέρει η ομάδα να έχει να μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα” είπε.

Για την επένδυση της Αλάνας είπε ότι σπίτια θα αρχίζουν να χτίζονται τέλος του 2024, αρχές του 2025. “Μας ενδιαφέρει να τα πουλήσουμε σε Αμερικάνους και Καναδούς και όχι στους Βούλγαρους” δήλωσε.

Προηγούμενο άρθρο

Αυξάνονται οι αντιδράσεις για το πρόωρο κλείσιμο του Ζέφυρου

Επόμενο άρθρο

ΑΟΚ: Επίσημη η απόκτηση του Μπουμπακάρ Καμαρά