Dark Mode Light Mode

Προειδοποίηση γιατρών και για παραιτήσεις!  

Αναμενόμενη η χθεσινή ανακοίνωση διαμαρτυρία των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας.

Αφορά νέες μετακινήσεις παθολόγων, για τη στήριξη του Νοσοκομείου της Δράμας. Αυτές οι εφημερίες στη Δράμα, γιατρών από την Καβάλα, συνεχίζονται εδώ και περίπου ένα έτος. Αποφασίστηκαν κι ανακοινώθηκαν και για τους μήνες Οκτώβρης- Νοέμβρης 2024.

Και δεν θα σταματήσουν εδώ όσο το πρόβλημα της Δράμας συνεχίζεται. Στην ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών Ε.Σ.Υ. Καβάλας γίνεται λόγος – σαν προειδοποίηση- για ενδεχόμενες παραιτήσεις και αποχωρήσεις.

Αν και αόριστα, υπάρχει ένας υπαινιγμός να συμβεί αυτό που πρόσφατα διαφάνηκε στη Δράμα. Οι ομαδικές παραιτήσεις γιατρών που δεν αντέχουν άλλο. Στην δική μας περίπτωση, δεν αντέχουν άλλο τις μετακινήσεις.

Τα χιλιόμετρα μεταξύ πόλεων. Η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας ισχυρίζεται ότι μέσω μετακινήσεων στηρίζεται και το Νοσοκομείο της πόλης μας. Σε μια περίπτωση μάλιστα με γιατρό από τη Δράμα!

Αν όμως δούμε συνολικά τις μετακινήσεις γιατρών, η Καβάλα προσφέρει πολύ περισσότερα (σε Δράμα, Ξάνθη και όχι μόνο) σε σχέση με αυτά που της παρέχουν γιατροί όμορων Νοσοκομείων.

Προηγούμενο άρθρο

Υπό εκπόνηση η μελέτη για τη νέα πιάτσα των Ταξί

Επόμενο άρθρο

Πιθανή η κατεδάφιση των αυθαιρέτων στην Αγία Μαρίνα Ν. Ηρακλείτσας