Dark Mode Light Mode

Προς ενοικίαση δύο καταστήματα του υπογείου της Δημοτικής Αγοράς

Από τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας αύριο το μεσημέρι στο Δημαρχείο ξεκινά η υλοποίηση όλων όσων προβλέπονται για να αναζητηθεί ενοικιαστής ή ενοικιαστές σε δύο καταστήματα του υπογείου της Δημοτικής Αγοράς.

Προφανώς και υπάρχει ενδιαφερόμενος αν και όπως λέγεται όλη η διαδικασία άργησε αρκετά. Βασικός λόγος είναι η κατάργηση της Δημωφέλειας και το ότι όλα όσα αφορούν τη Δ. Αγορά αφορούν πλέον τις δημοτικές υπηρεσίες.

Προς ενοικίαση είναι δύο καταστήματα, από 44 τμ το κάθε ένα. Και τα δύο βρίσκονται κάτω από την κεντρική είσοδο του σούπερ μάρκετ. Τα δύο πρώτα όταν κάποιος κατέβει τις σκάλες προς το υπόγειο από την πλευρά της οδού Καράνου.

Η εισήγηση που έχουν στη διάθεση τους τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας αναφέρει ότι και τα δύο καταστήματα είναι κενά. Προτείνεται η μίσθωση να είναι τριών ετών.

Εντός των ημερών θα επαναλειτουργήσει στο ίδιο υπόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο ήταν κλειστό λόγω Καλοκαιριού. Λέγεται ότι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν και για άλλα καταστήματα του υπογείου της Δημοτικής Αγοράς.

Ενδεχομένως η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τα δύο καταστήματα θα είναι κι ένα τεστ για όσα συμβούν μελλοντικά. Κι αυτό επειδή πρώτη φορά θα γίνει από το Δήμο και όχι από τη Δημωφέλεια.

Προηγούμενο άρθρο

Χώρος υπάρχει αρκετός για λεωφορεία και ταξί

Επόμενο άρθρο

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Τρίτη 3 Δεκέμβρη!