Dark Mode Light Mode

Προσφυγή δικηγόρου κατά της απόφασης για την ΥΔΟΜ Θάσου

Ο δικηγόρος Καβάλας κ. Χρήστος Τερζίδης (που δραστηριοποιείται και στη Θάσο) κατέθεσε προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152.

Με αυτήν ζητά να ακυρωθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης και να επανέλθουν στην ΥΔΟΜ Καβάλας τα θέματα έκδοσης αδειών για τη Θάσο. Η προσφυγή του πρόκειται να συζητηθεί σήμερα κι η απόφαση δεν θα αργήσει.

Ο κ. Τερζίδης γράφει στην προσφυγή του ότι η απόφαση της Αποκεντρωμένης είναι πλημμελής και όχι σωστή. Ουσιαστικά η προσφυγή του εκφράζει άριστα όλους όσους από την αρχή διαφώνησαν, τονίζοντας ότι ο Δήμος Θάσου δεν έχει το προσωπικό για να λειτουργήσει τη δική του ΥΔΟΜ.

Περιμένοντας την απόφαση της επιτροπής επί της προσφυγής να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Θάσου δεν έκανε ως τώρα κάποια ενέργεια. Περιμένει και αυτός να ξεπεραστεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης αλλά μέσω διαφορετικής διαδικασίας στη Βουλή. Αυτό θα γίνει μετά τις 6 Σεπτέμβρη.

Μετά δηλαδή την επαναλειτουργία της Βουλής. Στο Δήμο Θάσου εκτιμούν ότι όλα θα επανέλθουν στο προηγούμενο καθεστώς (οι άδειες της Θάσου θα εκδίδονται στην Καβάλα) επειδή διαφορετικά θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση. Υπέρ του Δήμου Θάσου είναι και το γεγονός ότι ίδια προβλήματα υπάρχουν ήδη και σε άλλους Δήμους της χώρας.

Προηγούμενο άρθρο

Περισσότεροι ασθενείς, λιγότεροι γιατροί στο Νοσοκομείο (συνέντευξη)

Επόμενο άρθρο

Επίσκεψη της Αγγελικής Δεληκάρη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (φωτογραφίες)