Dark Mode Light Mode

Πρόσκληση στην τουριστική Kavala Expo 2017

Το Επιμελητήριο Καβάλας συνεχίζει να προωθεί και να διαφημίζει την έκθεσή του Kavala Expo 2017. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Άγγελος Τσατσούλης, έστειλε επιστολή για συμμετοχή στην έκθεση, σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας με προτεραιότητα τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η επιστολή του Άγγελου Τσατσούλη σημειώνει ότι η έκθεση κι αυτή τη φορά θα γίνει σε συνεργασία με το φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Τονίζει την τουριστική κατεύθυνση της φετινής διοργάνωσης, καλώντας επιχειρηματίες κι επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή στην Kavala Expro 2017, έως το τέλος του μήνα.

Εν τω μεταξύ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή το Επιμελητήριο Καβάλας δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από τα μέλη του για το χώρο που θα χρησιμοποιήσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Η επιστολή με την υπογραφή του Άγγελου Τσατσούλη για την Kavala Expro 2017, είναι η ακόλουθη:

«ο Επιμελητήριο Καβάλας  μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης επιχειρήσεων «Enterprise Europe Network», σας ενημερώνει ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφάσισε την διοργάνωση της 25ης Διεθνούς Έκθεσης «ΚAVALAEXPO 2017», στα πλαίσια στήριξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της καινοτομίας. Η έκθεση θα γίνει σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του  Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης,  και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 11 Οκτωβρίου  2017 στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Η φετινή διοργάνωση της Έκθεσης «KAVALAEXPO 2017» θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην  προώθηση τουριστικών επιχειρηματικών συνεργασιών (Β2Β), καθώς η περιοχή μας γνωρίζει μία ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης θα προσκληθούν επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες του τουριστικού κλάδου.

Παρακαλούμε να μας δηλώστε έγκαιρα, τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 31 Ιουλίου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην  «KAVALAEXPO 2017». H συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και της οικονομικής ανάπτυξης».

 

Προηγούμενο άρθρο

22 Οκτώβρη εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο

Επόμενο άρθρο

Απλή μέχρι παρεξήγησης…