Dark Mode Light Mode

Προσοχή, SOS σε όσους χρωστάνε στην εφορία

Κείμενο του Γρηγόρη Αποστολίδη, οδηγού Ταξί


Το κράτος “δικαίου” της ΝΔ έχει δώσει εντολή σε όλες τις εφορίες της Ελλάδος να βάλουν σαν πρώτη προτεραιότητα την είσπραξη των ληξηπρόθεσμων οφειλών κυρίως από ελεύθερους επαγγελματίες.

Έχουν αρχίσει να παίρνουν όλοι οι συνεταιρισμοί Ραδιοταξί ενημερωτικές επιστολές με τα μέλη που χρωστάνε στην εφορία και την “εντολή” τα χρήματα που ο συνεταιρισμός οφείλει στα μέλη αυτά από τιμολογημένα δρομολόγια κλπ να δίδονται στην εφορία έως ότου ξεχρεωθεί το ποσό που χρωστούν!

Εδώ λοιπόν τα προσωπικά δεδομένα και το απόρρητο πάει περίπατο… Αν βιάσεις ή κλέψεις εκατομμύρια τότε απαγορεύεται να πεις το όνομα του παραβάτη. Μην και καλά προσβληθεί.

Και να ξέρετε ότι όποιος έχει έσοδα εκτός του Ταξί, κάποια κατοικία ή κάποια χωραφάκια, η εφορία ενημερώνει με την ίδια επιστολή στους νοικάρηδες να καταθέτουν ένα μέρος του ενοικίου στην εφορία και όχι στον ιδιοκτήτη!

Τώρα αν οι Βαλκάνιοι που έχουν αγοράσει την μισή Ελλάδα νοικιάζουν τα διαμερίσματα και τα σπίτια τους με airbnb εντελώς «μαύρα», κανείς δεν ασχολείται. Αυτή η Ελλάδα των αντιθέσεων, των σκανδάλων και της φίμωσης της άποψης και της αλήθειας (βλέπε τροπολογία Φλωρίδη για την δική των Τεμπών) δεν θα μπορούσε να μην νομοθετήσει υπέρ των ΕΙΧ αφού είναι γνωστή η σχέση κάποιων υπουργών με τις επενδύσεις τους στον ιδιωτικό τουριστικό τομέα.

Μην περιμένετε χωρίς δυνατούς αγώνες και ένωση να κερδίσουμε τίποτα. Απεναντίας έρχονται κι άλλα πιο δύσκολα πολύ γρήγορα. Το πρόβλημα είναι κυρίως πολιτικό και όχι αμιγώς κλαδικό.

Προηγούμενο άρθρο

Ενημερώθηκαν, ανησυχούν για τη ψηφιακή κάρτα εργασίας (video)

Επόμενο άρθρο

Μετά τις προεγγραφές, ώρα vouchers για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς