Dark Mode Light Mode

Πρόστιμο τουλάχιστον 100 ευρώ για τα παλιά έπιπλα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη

Μεσημέρι και απόγευμα Κυριακής (6/8) συμπολίτης μετέφερε στο πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι του την επίπλωση και τις ηλεκτρικές συσκευές του διαμερίσματος του.

Το άδειαζε; Το ανακαινίζει; Κάτι από τα δύο συμβαίνει. Ίσως και τα δύο. Ένας μεγάλος όγκος από παλιά έπιπλα και συσκευές «σκέπασαν» τους κάδους κι έκλεισαν κάθε πρόσβαση στα σκαλάκια της οδού Χαριλάου Τρικούπη στον Άη Γιάννη.

Ανέκυψε σοβαρό πρόβλημα εξυπηρέτησης κυρίως των πεζών αλλά και των οδηγών των αυτοκινήτων. Όλα αυτά «βγήκαν» και στο δρόμο, στενό έτσι κι αλλιώς στο σημείο. Περίοικοι κάλεσαν τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κυριάκο Σταυρίδη.

Αυτός φέρεται να δήλωσε ότι η υπηρεσία δεν γνώριζε το παραμικρό. Παρά την εμπειρία του και ο κ. Σταυρίδης έμεινε άφωνος με τα όσα είδε. Η απομάκρυνση άρχισε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Χθες το πρωί τα ογκώδη αντικείμενα γέμισαν δύο φορές την καρότσα του φορτηγού καθώς απομακρύνονταν. Σταδιακά.

Χθες αργά το μεσημέρι ή το αργότερο σήμερα θα απομακρυνθούν τα τελευταία. Στον συμπολίτη λέγεται ότι επιβλήθηκε ήδη πρόστιμο 100 ευρώ. Εξετάζεται κι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνέχεια. Με πρόστιμο νέο και μεγαλύτερου ποσού.

(Η φωτογραφία αφορά τα ογκώδη αντικείμενα που έμειναν μετά τη μεταφορά των περισσότερων, με δύο δρομολόγια που έγιναν χθες το πρωί).

Προηγούμενο άρθρο

Η τιμή του ρεύματος παραμένει ακριβή! (συνέντευξη)

Επόμενο άρθρο

Ζητούν αναβολή, συνέχιση εργασιών στον Αγ. Νικόλαο τον Οκτώβρη