Dark Mode Light Mode

Προτάσεις δώρων για τους συναδέλφους σας

Έχει γενέθλια ο αγαπημένος σου συνάδελφος; Θες να ευχαριστήσεις το group σου για τη βοήθεια που σου προσφέρουν ο καθένας ξεχωριστά στη δουλειά; Θες να δείξεις την ευγνωμοσύνη και την υποστήριξη σου σε ένα coworker; Οποία και αν είναι η περίσταση, το μόνο σίγουρο είναι ότι αναζητάς το ιδανικό δωράκι και γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν έχει δημιουργηθεί και η παρακάτω λίστα. Εδώ θα βρεις μερικές προτάσεις για δώρα που μπορείς να κάνεις στον κάθε σου συνάδελφο το οποίο αναμφισβήτητα θα λατρέψει.

  1. Ένα backpack

Κάθε συνάδελφος και συνεργάτης στο γραφείο πρόκειται να λατρέψει ένα καινούργιο μοντέρνο σακίδιο πλάτης. Ένα ευρύχωρο backpack είναι απαραίτητο για μια full day στη δουλειά έτσι ώστε να μπουν μέσα όλα τα απαραίτητα gadget όπως το λάπτοπ, ακουστικά αλλά και διάφορα άλλα μικροπράγματα για εξωτερικές δουλειές. Κάθε παραλήπτης πρόκειται να χαρεί πολύ λαμβάνοντας ως δώρο ένα νέο σακίδιο. Μια επίσης πολύ ιδιαίτερη αγορά που μπορείτε να κάνετε για κάποια συνάδελφο στη δουλειά η οποία θέλει πάντοτε να ντύνεται στιλάτα είναι μια tote bag η οποία έχει εξίσου κομψή με άνετο design όπως και το backpack.

  1. Ένα κόσμημα

Ένα επίσης δώρο το οποίο μπορείτε να κάνετε σε μία συνάδελφο σας στην δουλειά ώστε να εντυπωσιάσετε είναι ένα κόσμημα. Μπορείτε ανάλογα με το στιλ και την αισθητική της να επιλέξετε ανάμεσα σε ασημένια και χρυσά κοσμήματα ένα λεπτεπίλεπτο και elegant κόσμημα το οποίο θα μπορεί να φορά καθημερινά αλλά και στη δουλειά. Ένα πολύ διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα chic δωράκι που μπορείτε να κάνετε είναι τα χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι τα οποία φοριούνται από κάθε γυναίκα και είναι must have για ένα εντυπωσιακό office look.

  1. Μια κούπα καφέ- ένα θερμός

Ένα επίσης πολύ έξυπνο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε ένα συνάδελφο σας είναι μία κούπα του καφέ ή ένα θερμός. Στον καθένα αρέσει να απολαμβάνει το πρωί στη δουλειά ή στο δρόμο για τη δουλειά μια ζεστή ή κρύα κούπα καφέ ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο ρόφημα έτσι λοιπόν αυτά τα δύο αντικείμενα μετατρέπονται και στα τέλεια δώρα για κάθε συνάδελφο.

  1. Τεχνολογικό Gadget (ακουστικά, power bank, smartwatch κτλ)

Ένα τεχνολογικό gadget για παράδειγμα ένα ζευγάρι ακουστικά, ένα power bank, ένα νέο πληκτρολόγιο για τον υπολογιστή, ένα ποντίκι για λάπτοπ ή ένα smartwatch αποτελούν μερικά από τα πιο έξυπνα δωράκια για τον κάθε συνάδελφο. Είναι μερικά gadget που ο καθένας χρησιμοποιεί καθημερινά και είναι απαραίτητα κάθε ημέρα στο γραφείο για αυτό λοιπόν είναι μια πολύ καλή ιδέα να κάνετε την έκπληξη δωρίζοντας σε κάποιον από αυτούς ένα τέτοιο μικρό τεχνολογικό προϊόν.

Προηγούμενο άρθρο

Αγιασμός και τελετή ονοματοδοσίας Κλειστού Γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα σε «Θεόδωρος Τσαχαλίδης»

Επόμενο άρθρο

Ετοιμόρροπη μπασκέτα στο "Αλεξάνδρα Δήμογλου"