Dark Mode Light Mode

Πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας και νταμπλούχος ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας! (φωτογραφίες)

Με πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ολοκληρώθηκαν σήμερα 10/7 στα Τρίκαλα οι αγώνες του 51ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Συνδιοργανωτής ήταν η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΚΑΛΩΝ με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμο Τρικκαίων. Η οργανωτική ομάδα κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να στηθεί μια άψογη διοργάνωση και παρά τα όποια μικρά προβλήματα υπήρξαν, το πέτυχαν απόλυτα: εξαρχής εξασφάλισαν οικονομικές προτάσεις για την διαμονή των ομάδων, νέο εξαιρετικό χώρο αγώνων με ελάχιστη χρέωση , κάλυψη οργανωτικών εξόδων και εθελοντικές υπηρεσίες ώστε να υπάρξει η κατά το δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση για την Ομοσπονδία.

Οι μικρές εκπλήξεις με μουσική, δώρα στις ομάδες , περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης κλπ πρόσθεσαν ευχάριστη νότα στη 7ήμερη παραμονή των συμμετεχόντων.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του ΣΟ Καβάλας μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Ομαδικού Κυπέλλου έκανε το νταμπλ τερμάτισε καθαρά στην 1η θέση με 7 νίκες σε 7 αγώνες και 14 βαθμούς και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Τη 2η θέση πήρε η ομάδα του ΟΦΗ με 12 βαθμούς (6 νίκες και 1 ήττα). Στις θέσεις 3-6 ισοβάθμησαν 4 ομάδες με 10 βαθμούς. Μετά την άρση της ισοβαθμίας σύμφωνα με τα κριτήρια την 3η θέση πήρε η ομάδα της Ευβοϊκής ΕΣ και ακολούθησαν κατά σειρά: 4) ΣΟ Ηρακλείου, 5) Ο Φυσιολάτρης και 6) ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) αύριο στη Θάσο

Επόμενο άρθρο

Απόπειρες τηλεφωνικής απάτης σε βάρος προμηθευτών του Δήμου Καβάλας