Dark Mode Light Mode

Πρώτη φορά στην Ελλάδα κλείσανε σχολεία λόγω καύσωνα!

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που κλείνουν σχολεία λόγω καύσωνα.

Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα.

Καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις όσο αφορά την κλιματική αλλαγή είναι ραγδαίες και καλούμαστε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια νέα κατάσταση που είναι σίγουρο ότι σε πρώτη φάση θα κάνει τα καλοκαίρια μας αφόρητα.

Ένας φίλος μου είπε ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια αν  εν τω μεταξύ δεν αλλάξει κάτι τα καλοκαίρια θα κυκλοφορούμε μόνο τη νύχτα!

Όπως κάνουν στο Ντουμπάι.

Πάρα πολύ ωραία.

 

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης είναι έτοιμος απλά έχει αποφασιστεί να ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της από Δευτέρα.

Αυτά λένε τα δημοσιεύματα αλλά μην εκπλαγείτε αν οι ανακοινώσεις γίνουν νωρίτερα.

 

Επειδή υπάρχει καλή θέληση από όλες τις πλευρές είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί λύση με τις θέσεις παρκινγκ  για τα ταξί πέριξ της πλατείας Καπνεργάτη.

Από τις προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι να προτιμηθεί η καλύτερη και για τους οδηγούς ταξί και για την πόλη αλλά και για τους πολίτες της.

 

Πάντως ο Μελισσανίδης στην συνέντευξη αποχώρησης του από την ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ ειλικρινής.

Καταρχάς αυτή η απόφαση για αποχώρηση από τα διοικητικά της ΑΕΚ είχε παρθεί πολλούς μήνες νωρίτερα και απλά ανακοινώθηκε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου γιατί ο «τίγρης» ευελπιστούσε ότι η αποχώρηση του θα γινόταν ταυτόχρονα με την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Αυτό δεν έγινε αλλά η απόφαση του προέδρου δεν άλλαξε.

Αποχωρεί και γιατί έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά αλλά και γιατί αντιμετωπίζει θέματα υγείας.

 

Ένας άλλος πρόεδρος που φαίνεται ότι έχει μπροστά του ανηφορικό δρόμο είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αμφισβητείται ευθέως από αρκετά κορυφαία στελέχη του κόμματος που ζητούν άμεσα εκλογή νέου προέδρου από την βάση του κόμματος.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή την φορά απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη θα είναι ο σημερινός Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

 

Πάντως για άλλη μια φορά στην Καβάλα αυτές τις ημέρες του πρώτου σοβαρού καύσωνα το θερμόμετρο δεν ξεπέρασε τους 33 βαθμούς.

Παρόλα αυτά υπήρχε μία δυσφορία λόγω των υψηλών ποσοστών υγρασίας που είναι πάντα το πρόβλημα.

Προχθές Τετάρτη πρωί από την πολύ υγρασία δεν φαινόταν ούτε η Θάσος.

 

Μία άλλη εξήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το κακό αποτέλεσμα του κόμματος του  στις πρόσφατες Ευρωεκλογές είναι ότι η κυβέρνηση του μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές παρουσίασε μία κόπωση η οποία έπαιξε και αυτή τον ρόλο της.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

Τα λέμε και πάλι αύριο.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Μπερούκας στον Ορφέα, Γ. Παπαδόπουλος στον Βύρωνα, Μαλαματάς στην Κεραμωτή, παρελθόν Βακιρτζής και Προβατίδης από τη Ν. Αμισσό