Dark Mode Light Mode

Πρώτη συνάντηση με τους νεοεκλεγέντες συμβούλους των τοπικών κοινότητων Καβάλας και Νέας Καρβάλης

Το βράδυ της Δευτέρας είχα την ευκαιρία να συναντηθώ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με τους νέους συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων Καβάλας και Νέας Καρβάλης.

Η εν λόγω συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρώτων επαφών που έχω το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα μέλη του “Σύγχρονου Δήμου”, που κατάφεραν να εκλέγουν τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στις τοπικές κοινότητες.

Αφού τους ευχαρίστησα για τον αγώνα δώσαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να τύχει ευρύτατης αποδοχής το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, τους ζήτησα να πάρουν ενεργά μέρος στην υλοποίηση του και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για να βελτιώσουμε τις υποδομές και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθώ με τα νέα μέλη και των υπολοίπων τοπικών κοινοτήτων. Η άριστη μεταξύ μας επικοινωνία, η ομαδική δουλειά και η συλλογική προσπάθεια, θα μας επιτρέψουν να φανούμε συνεπείς στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στους ψηφοφόρους του περασμένου Οκτωβρίου. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

πηγή: Σύγχρονος Δήμος

Προηγούμενο άρθρο

Σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Energean: Στο πλευρό του MDA Ελλάς και στον 40ό Μαραθώνιο της Αθήνας (φωτογραφίες)