Dark Mode Light Mode

Πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας του ΤΕΕ ΑΜ

Συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης (4/7) πρώτη φορά η νέα διοικούσα επιτροπή του τμήματος ΑΜ του ΤΕΕ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις της επόμενης περιόδου, προβλήματα του τμήματος αλλά και κάποια θέματα επικαιρότητας. Το ΤΕΕ ΑΜ θα επιδιώξει να ενημερωθεί για την ίδρυση και λειτουργία του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Καβάλας.

Πιθανολογεί ότι σε αυτόν θα απασχοληθούν αρκετοί μηχανικοί μιας και από τη λειτουργία του Οργανισμού θα επιδιωχθεί να επιταχυνθεί το μελετητικό έργο για επόμενες τεχνικές παρεμβάσεις εντός του Δήμου Καβάλας.

Το πρόγραμμα δράσεων του τμήματος θα στηριχθεί και στις προτάσεις που θα κατατεθούν. Ζητήθηκε αυτές να υπάρξουν γραπτές εντός του Καλοκαιριού προκειμένου το Φθινόπωρο να εγκριθεί ένα αναλυτικό πρόγραμμα δράσης που θα αφορά τα επόμενα 4 έτη.

Υπάρχει πρόβλημα με τη στελέχωση του τμήματος, σήμερα σε αυτό εργάζεται ένα μόνο άτομο. Μέσω ΑΣΕΠ εξελίσσεται η διαδικασία για την πρόσληψη δύο ακόμη. Ενός μηχανικού κι ενός διοικητικού.

Τα δύο αυτά άτομα θα αναλάβουν εργασία- υπολογίζεται- εντός του έτους. Με τρεις εργαζόμενους το τμήμα θα καταφέρει να υποστηρίξει καλύτερα και την καθημερινότητα του και τις δράσεις του. Στη πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας προ λίγων ημερών, από τα 9 μέλη της παρόντα ήταν τα 6.

Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Προθεσμία ως τις 24 Αυγούστου έδωσε ο διευθυντής του Ογκολογικού τμήματος!