Dark Mode Light Mode

Πρώτος και αήττητος ο ΝΟΘΑΚ, προκρίθηκε στα playoff

Πρώτη και αήττητη στον όμιλο της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ και έβαλε πλώρη για τα playoff στις 12-15/7, όπου 8 ομάδες θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια της ανόδου στην Α2.

Η ομάδα της Καβάλας συνέχισε το εντυπωσιακό σερί (3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) στην Καβάλα με 2 νίκες και 1 ισοπαλία στο 2ο γύρο στη Θεσσαλονίκη τερματίζοντας 1η και με μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη ΧΑΝΘ.

Η καβαλιώτικη ομάδα μετά την παραμονή της την προηγούμενη χρονιά στην κατηγορία πέτυχε τους στόχους της για φέτος να πλασαριστεί στους 8 καλύτερους και συνεχίζει με αισιοδοξία στην τελική φάση για το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε η καβαλιώτικη υδατοσφαίριση να ξανακερδίσει στις καρδιές των καβαλιωτών και στο ελληνικό πρωτάθλημα τη θέση που ιστορικά είχε.

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):

Α’ Γύρος: Νέος Ηρακλής – ΣΑΠΚ Νεάπολης 16-5, ΧΑΝΘ – ΝΟΘΑ Καβάλας 6-9, Νέος Ηρακλής – ΝΟΘΑ Καβάλας 6-7, ΣΑΠΚ Νεάπολης – ΧΑΝΘ 6-8, ΝΟΘΑ Καβάλας – ΣΑΠΚ Νεάπολης 8-6, ΧΑΝΘ – Νέος Ηρακλής 12-11.

Β’ Γύρος: Νέος Ηρακλής – ΣΑΠΚ Νεάπολης 12-8, ΧΑΝΘ – ΝΟΘΑ Καβάλας 7-12, Νέος Ηρακλής – ΝΟΘΑ Καβάλας 10-10, ΣΑΠΚ Νεάπολης – ΧΑΝΘ 3-8, ΝΟΘΑ Καβάλας – ΣΑΠΚ Νεάπολης 13-7, ΧΑΝΘ – Νέος Ηρακλής 14-11.

Η Βαθμολογία:

  1. ΝΟΘΑ Καβάλας 16
  2. ΧΑΝΘ 12

  1. Νέος Ηρακλής 7
  2. ΣΑΠΚ Νεάπολης 0
Προηγούμενο άρθρο

Σύλλογοι γονέων δημοτικών σχολείων διαμαρτύρονται

Επόμενο άρθρο

Σάββας Μιχαηλίδης: Έχουμε προμελέτη για τη νέα προβλήτα στην Κεραμωτή αλλά.... (audio)