Dark Mode Light Mode

Ψεύτικα προφίλ συκοφαντούν ανθρώπους στο Facebook!

Αυξάνονται το τελευταίο διάστημα τα ψεύτικα προφίλ στο Facebook, ανύπαρκτων προσώπων που ωστόσο έχουν άποψη και την αναφέρουν.

Συνήθως για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Καβάλα.  Γράφονται κείμενα εντελώς ανυπόστατα και συκοφαντικά. Επειδή η τοπική κοινωνία είναι μικρή, γρήγορα αποκαλύπτονται οι προθέσεις. Οι πραγματικές προθέσεις όσων επιλέγουν να κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία.

Συζητιέται ότι υπεύθυνος μπορεί και να είναι συμπολίτης- συνταξιούχος. Με τα έως τώρα δεδομένα αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί. Στο παρελθόν εντόπισαν τη διαδικασία και την κατήγγειλαν πολλοί και διάφοροι. Με στοιχεία και συγκεκριμένες πληροφορίες.

Πρόσφατα η δημοτική σύμβουλος κ. Έλσα Βακιρτζή (φωτογραφία)- θύμα της ίδιας τακτικής όπως φαίνεται- έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει, θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου πως τα προφίλ αυτά είναι ψεύτικα. Εγώ ουδέποτε είπα πως τα καταστήματα είναι δικά μου, ούτε πως έχω εργαζόμενες. Αν είναι δυνατόν.

Πάντα έλεγα η εθελοντική μου ομάδα που προσφέρει τόσα πολλά και τους ευχαριστώ. Το ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα προφίλ το ξέρουμε όλοι. Δεν πούλησα ποτέ κανένα στην ζωή μου και ούτε θα το κάνω. Δεν πήρα καμία έμμισθη θέση για να γράφετε τέτοιες ανοησίες.

Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είμαι. Δεν με νοιάζει η γνώμη του ενός με τα πολλά προφίλ. Είναι άνανδρο. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειάζεται πάντα με ανιδιοτέλεια. Μάλλον λίγες μηνύσεις έχει και θέλει να προσθέσει κι άλλη.

Κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά και απολαμβάνω την αγάπη και την στήριξη του κόσμου. Δεν ζήλεψα ποτέ κανένα στην ζωή μου και χαίρομαι για όσους προοδεύουν. Ευχαριστώ όλους εσάς που με ενημερώνετε αλλά δεν με αγγίζουν αυτά».

Προηγούμενο άρθρο

Νέστος: Αποκτήθηκε ο Ντέμπροβα, φιλικό με Ορέστη Ορεστιάδας

Επόμενο άρθρο

Παραμένουν στη Νέα Καρβάλη οι πρόσφυγες από την Ουκρανία