Dark Mode Light Mode
Προς πρωτιά Κασσελάκη η ψηφοφορία στο Ν. Καβάλας
“Με το πλήρες πρόγραμμα μας επαναφέρουμε την Καβάλα στη θέση που ήταν”
Δύο προβλήματα στη διασταύρωση Ιχθυόσκαλας

“Με το πλήρες πρόγραμμα μας επαναφέρουμε την Καβάλα στη θέση που ήταν”

Ο Ραφαήλ Ιωαννίδης είναι νέος συμπολίτης γιατρός, υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μετέχει και ενισχύει την προσπάθεια του Γιάννη Εριφυλλίδη. Ορεξάτος και αποφασισμένος, θέτει αμέσως τον στόχο. Με το πρόγραμμα του συνδυασμού η Καβάλα επανέρχεται στη θέση που είχε προ ετών.

Η συνέντευξη

Ερ: Λίγα λόγια για σας. Το βιογραφικό σας..

Απ: Είμαι γιατρός αναισθησιολόγος που δουλεύω στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Ανήκω στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει στην Καβάλα. Επέστρεψα εδώ τα τελευταία χρόνια μετά τις σπουδές μου, μετά τη ειδικότητα μου. Ασχολούμαι όσο μπορώ πιο ενεργά με τα δρώμενα της πόλης. Πραγματικά την πονώ την Καβάλα και στεναχωριέμαι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε για το καλύτερο.

Ερ: Είναι συνηθισμένο οι γιατροί όταν είναι υποψήφιοι στις τοπικές εκλογές να εκλέγονται. Βέβαια οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί. Εσείς είστε μικρότερος σε ηλικία.

Απ: Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του Γιάννη Εριφυλλίδη. Γνωρίζω τον Γιάννη από τα μουσικά δρώμενα γιατί ασχολούμαι και εγώ πολλά χρόνια με διάφορα μουσικά δρώμενα. Έχουμε κοινές ανησυχίες σχετικά  για το Δημοτικό  Ωδείο και όλα τα μουσικά δρώμενα της πόλης μας. Η αλήθεια είναι ότι το επάγγελμα δεν παίζει και μεγάλο ρόλο στη συμμετοχή σου στις δημοτικές εκλογές. Από εκεί και πέρα στο συνδυασμό μας είμαι ο μόνος εν ενεργεία γιατρός. Νομίζω ότι ο Γιάννης για αυτό μου πρότεινε να συμμετέχω. Έχοντας την εμπειρία στο κομμάτι της υγείας και στο κομμάτι της κοινωνικής πολιτικής.

Ερ: Είπατε ευγενικά και έμμεσα ότι δεν σας αρέσει η κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος Καβάλας σήμερα.  Μπορείτε να το εξηγήσετε πιο αναλυτικά;

Απ: Θυμάμαι την πόλη μας και το Δήμο Καβάλας που άφησα στην παιδική μου ηλικία. Άτομα της δικής μου ηλικίας δεν ζούνε πλέον στην Καβάλα.

Η κατάσταση της πόλης μας έτσι όπως έχει περιέλθει, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί όλος ο Δήμος Καβάλας έχει χάσει έδαφος, έχει χάσει την αίγλη του.

Έχει χάσει πάρα πολλά στα τουριστικά δρώμενα, στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα. Δυστυχώς η πόλη μας πάσχει πάρα πολύ σε σχέση με κάποια χρόνια πριν.

Ερ: Έχετε προτάσεις- ως συνδυασμός- να την επαναφέρετε εκεί που ήταν;

Απ: Βεβαίως. Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, είναι ένα πρόγραμμα πολύ φρέσκο. Όπως έχει αναφέρει και ο Γιάννης Εριφυλλίδης, κανένας από το συνδυασμό μας δεν είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. Δεν υπήρξε ποτέ. Οι περισσότεροι είμαστε νέοι άνθρωποι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε διαδικασία εκλογών. Έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα.

Ερ: Πως το χειρίζεστε; Είστε για πρώτη φορά υποψήφιος και είναι σίγουρα μια διαφορετική εμπειρία.

Απ: Νομίζω ότι με τη στήριξη του Γιάννη, όλοι οι νέοι υποψήφιοι έχουμε πάτημα, μπορούμε και έχουμε φωνή. Απλά δεν προτάσσουμε τις πολιτικές μας και τις κομματικές μας πεποιθήσεις  μπροστά. Ασχολούμαστε μόνο με τα προβλήματα του Δήμου Καβάλας. Πάντα με ένα πρόγραμμα στοχευμένο το οποίο έχει καταρτιθεί από τον συνδυασμό μας καιρό τώρα.

Ερ: Είστε αρκετοί νέοι σε ηλικία με τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Απ: Έχει πολλά νέα παιδιά, νεότερα από μένα. Ειδικά για το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους εγώ μάλλον είμαι ο νεότερος, αν δεν κάνω λάθος. 

Προηγούμενο άρθρο

Προς πρωτιά Κασσελάκη η ψηφοφορία στο Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Δύο προβλήματα στη διασταύρωση Ιχθυόσκαλας