Dark Mode Light Mode

“Στον αγιασμό στο ειδικό σχολείο πήγα γιατί έτσι μου είπε η καρδιά μου”

Ανάρτηση του υποψήφιου Δημάρχου Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη:

«Στον Αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο πήγα, γιατί έτσι μου είπε η καρδιά μου, γιατί ενδιαφέρομαι πραγματικά γι’ αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους, ανεξάρτητα από το αν είμαι υποψήφιος Δήμαρχος ή όχι.

Γι’ αυτό πήγα σ’ αυτόν τον Αγιασμό και μόνο και όχι σε 2-3, γι’ αυτό δεν ζήτησα ο ίδιος τον λόγο και όταν μου ζητήθηκε ευγενικά να πω δυο κουβέντες ευχήθηκα μόνο καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, δύναμη την οποία αντλούν και θα την αντλούν πρωτίστως από τα ίδια αυτά τα παιδιά μας, που είναι τα πιο δυνατά παιδιά του κόσμου.

Σας καλώ λοιπόν όλους να δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον γι’ αυτούς τους γονείς και αυτά τα παιδιά, για την ευζωία τους τόσο κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων όσο και μετά. Και ας δεσμευτούν όλες οι παρατάξεις από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο να υποστηρίξουν την πρότασή μας να μεταφερθούν τα ειδικά σχολεία μας σε κτίριο το οποίο θα χτιστεί εξ αρχής ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό και όσο πιο κοντά στο κέντρο της Καβάλας είναι δυνατό και όχι στις εσχατιές της όπως το σημερινό.

Για να γίνει το νέο αυτό κτίριο η αρχή της πραγματικά ισότιμης συμμετοχής αυτών των παιδιών και των γονιών τους στην κοινωνία της Καβάλας, μιας πόλης που θα σέβεται, θα αγαπά και θα αγκαλιάζει το ίδιο όλα τα μέλη της».

Προηγούμενο άρθρο

Απεργούν οι φωτογράφοι του Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Επίλυση του προβλήματος έκδοσης Οικοδομικών Αδειών από την ΥΔΟΜ Θάσου