Dark Mode Light Mode
Καλό καλοκαίρι - Under the water !
Σάκης Τσιρονίδης στους 93,7: « Χαίρεσαι να μιλάς και να συνεργάζεσαι με τον πρόεδρο του Αρη Ζυγού»
Αφιέρωμα του nova sports στον ΑΟΚ του 1996-97

Σάκης Τσιρονίδης στους 93,7: « Χαίρεσαι να μιλάς και να συνεργάζεσαι με τον πρόεδρο του Αρη Ζυγού»

Για την πορεία του Αρη Ζυγού στο φετινό πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας στο δεύτερο όμιλο μίλησε στους 93,7 ο προπονητής Σάκης Τσιρονίδης.  Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση του Αρη ενώ παράλληλα αναφέρθηκε εκτός των άλλων  και σε τρια παιδιά που τους είχε παίκτες στην Εβροτιμ και στον ΠΑΟΚ Καβάλας και τώρα παίζουν σε ΑΟΚ και Βύρωνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Υπάρχει ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Αρη για την πορεία στο πρωτάθλημα  και την άνετη παραμονή ενώ εσύ ανέλαβες  σε μια δύσκολη περίοδο  την ομάδα.

Απάντηση: Πήγα στο Ζυγός όπου στα πρώτα 6 παιχνίδια είχε μόνο 5 βαθμούς.

Μιλάμε για μια ομάδα με βαριά φανέλα  που έχει ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και παρουσία με επιτυχίες στη Δ` Εθνική και ήταν πολύ δύσκολο αφού κινδύνευε εκείνη την εποχή.  Μέχρι τα Χριστούγεννα διορθώθηκε η κατάσταση. Φυσικά δεν κινδύνεψε μέχρι τέλος. Επίσης έπαιξαν και μερικά νέα παιδιά που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ερώτηση: Ηταν δύσκολος ο Β` όμιλος;

Απάντηση: Αυτός ο όμιλος έχει μερικές καλές, οργανωμένες ομάδες. Ακόμη και αυτός που τερματίσανε από την 5η θέση και μετά, είχαν να δείξουν κάτι στο γήπεδο. Είδα πολλά νέα παιδιά αλλά και πολλά «μεγάλα» παιδιά.  Πιστεύω πάντως ότι ο δεύτερος όμιλος ήταν πιο δύσκολος από τον πρώτο που είχε και τις ομάδες της Θάσου.

Ερώτηση: Μίλησες με τους ανθρώπους της ομάδας για τη νέα περίοδο; Θα συνεχίσεις στον πάγκο;

Απάντηση: Μίλησα με τον πρόεδρο που πραγματικά είναι ένα φανταστικό άτομο. Χαίρεσαι να μιλάς και να συνεργάζεσαι μαζί του.  Περιμένει και αυτός κάτι ενώ όλη η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχει και ένα γήπεδο που θα το ήθελαν όλες οι ομάδες. Προηγείται το Ζυγός.  Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τα παιδιά που συνεργαστήκαμε φέτος. Απλά θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη.

Ερώτηση: Θα χρειαστεί όμως και ενίσχυση η ομάδα;

Απάντηση: Σίγουρα θα χρειαστεί.  Πρέπει να χαμηλώσουμε το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Κάποια στιγμή ήταν μεγάλος.  Πρέπει να έρθουν πιο νέα παιδιά που παράλληλα θα αναδειχθούν. Ανάλογα με τις μεταγραφές θα γίνουν και ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν στο νέο ρόστερ  θα οριοθετηθούν οι στόχοι. Δεν είναι τόσο κακή η Β` κατηγορία, πρέπει όμως να φτιάξεις μια καλή ομάδα παρά με χρήματα να βγεις στην Α` κατηγορία με έτοιμο σύνολο και μετά στη μεγάλη κατηγορία να βολοδέρνεις.

Ερώτηση: Πως κρίνεις την αποχώρηση του Ντέμη Μπόδου να αποχωρήσει από τα διοικητικά του ΠΑΟΚ; Είναι ένας άνθρωπος που συνεργάστηκες μαζί του.

Απάντηση: Είναι ένας παράγοντας ο οποίος έχει προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ακριβό χόμπι, ακόμη και το ερασιτεχνικό.  Ο Ντέμης έχει μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο και εύχομαι να αλλάξει γνώμη και τουλάχιστον να έχει παρουσία στο γήπεδο. Εχει να προσφέρει ακόμη πολλά. Είναι νέος άνθρωπος και δεν έχει δώσει αφορμές για δυσάρεστα σχόλια εις βάρος του.

Ερώτηση: Δικαιώνεσαι για κάποια παιδιά που είχατε στην Εβροτιμ όπως ο Κέρθι, ο Τουλγαρίδης να πηγαίνουν πολύ καλά.

Απάντηση:  Παρακολουθώ όλα τα παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Κέρθι το δικαιούται ενώ ο Τουλγαρίδης είναι σε άλλη κατηγορία.   Είναι πολύ καλός μαθητής και πρέπει να κοιτάξει να περάσει στο πανεπιστήμιο.    Ο Ντουρτμές έκανε προπονήσεις μαζί μας αλλά με εντυπωσίασε η εξέλιξη που είχε και θέλω να βγάλω το καπέλο στον ΑΟΚ και στον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.  Δούλεψε πολύ με τα παιδιά και με πολύ υπομονή. Αυτά τα παιδιά θα είναι μια βάση για του χρόνου από τη στιγμή μάλιστα που τουλάχιστον τώρα δεν υπάρχουν χρήματα για μεγάλες μεταγραφές. Τα παιδιά μπορούν ακόμη περισσότερο να δείξουν το ταλέντο τους αφού τη χρονιά που πέρασε πήραν παιχνίδια στα πόδια τους. Μπράβο για μια ακόμη φορά στον κ. Ανυφαντάκη.

Προηγούμενο άρθρο

Καλό καλοκαίρι - Under the water !

Επόμενο άρθρο

Αφιέρωμα του nova sports στον ΑΟΚ του 1996-97