Dark Mode Light Mode

Σάββας Μιχαηλίδης, Γιάννης Πασχαλίδης για τον Λευτέρη Μερέση

Συνεχίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι δηλώσεις και αναρτήσεις για τον Λευτέρη Μερέση. Έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, η κηδεία του με πολύ κόσμο έγινε χθες Δευτέρα στον Λιμένα:

*Δήμαρχος Νέστου και πρόεδρος ΠΕΔ ΑΜΘ Σάββας Μιχαηλίδης: «Εκ μέρους της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους, του συναδέλφου μας, πρώην Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Μερέση. Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο με μακρά ιστορία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του, τον οποίο υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση. Η απώλειά του κάνει την αυτοδιοίκηση πιο φτωχή ,αλλά είμαι βέβαιος ότι η μνήμη του θα μείνει ζωντανή σε όλους όσους τον γνωρίσαμε , ιδιαίτερα στους πολίτες της Θάσου ,τους οποίους υπηρέτησε με συνέπεια και ευθύνη».

*Γιάννης Πασχαλίδης βουλευτής: «Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Μερέσης. Ένας άνθρωπος της προσφοράς, με μακρά θητεία στη θέση του Δημάρχου Θάσου και άσβεστο ενδιαφέρον για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Φρόντισε για τις ανάγκες του νησιού αλλά και για την ανάδειξή του ως τουριστικού προορισμού. Σήμερα στον Λιμένα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του. Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του».

Προηγούμενο άρθρο

Σχετικά με το ενδεχόμενο απένταξης του έργου αναπλάσεως της πλατείας Κανπεργάτη

Επόμενο άρθρο

114.000 ευρώ στον Δήμο Νέστου για να πληρώσει χρέη του