Dark Mode Light Mode

Σχεδόν έτοιμα τα δρώμενα της Λευκής Νύχτας

Έληξε την Τρίτη η προθεσμία που είχαν στη διάθεσή τους τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου προκειμένου να δηλώσουν στη διοίκησης τις ιδιωτικές εκδηλώσεις, τις οποίες θα διοργανώσουν με την ευκαιρία της Λευκής Νύχτας. Πρόκειται για εκδηλώσεις τις οποίες θα διοργανώσουν ιδιωτικά οι καταστηματάρχες και θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου.

Δυστυχώς, μόνο τέσσερις προτάσεις κατατέθηκαν, γεγονός που υποχρεώνει τον Εμπορικό Σύλλογο να δώσει παράταση στην προθεσμία λίγων επιπλέων ημερών. Ιδιωτικές εκδηλώσεις κατά τη διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας θα υπάρχουν πολλές απλά δεν έχουν ακόμη ετοιμασθεί, δεν έχουν λάβει συγκεκριμένη μορφή και δεν τις γνωρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Σχετικά με τη φετινή Λευκή Νύχτα, ο Μπάμπης Ηλιάδης της εταιρείας «Ανάδραση» με την οποία συνεργάζεται για τη διοργάνωση ο Εμπορικός Σύλλογος παρατήρησε: «Για τη φετινή Λευκή Νύχτα σχεδόν όλα τα δρώμενα είναι έτοιμα. Θα επεκταθούν σε είκοσι περίπου σημεία όπως και πέρσι. Θα υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες στην πεζοδρομημένη οδό Ομονοίας, αλλά φέτος θα αφορούν σε διαφορετικά σπορ από εκείνα των προηγούμενων διοργανώσεων. Εκδηλώσεις δεν προβλέπονται επί της οδού Βενιζέλου. Για παράδειγμα δε θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αυλή του 12ου δημοτικού σχολείου όπως έγινε πέρσι».

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα παιδιά έμαθαν για τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Επόμενο άρθρο

Αναπληρωτές προϊσταμένων διευθύνσεων εκπαίδευσης Ν. Καβάλας