Dark Mode Light Mode

Σε Αγίασμα και Χαλκερό τα δυο ντέρμπι, το πρόγραμμα της Β’ Κατηγορίας 

Σε δυο γήπεδα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 6ης αγωνιστικής, που δεν έγινε το προηγούμενο Σάββατο λόγω της κακοκαιρίας και έχει οριστεί για αυτό που είναι μπροστά μας.

Στο Αγίασμα, ο τοπικός Μακεδονικός που έχει το απόλυτο των βαθμών, φιλοξενεί τον περσινό πρωταθλητή Ορφέα Ελευθερούπολης. Ντεμπούτο με τον Ορφέα για τον τερματοφύλακα Σάββα Ελάνογλου ενώ ο Μακεδονικός Αγιάσματος έχει τρία νέα πρόσωπα, τους: Μουξιό, Γκαντζαρίδη και Μακράκη.

Στο Χαλκερό θα έχουμε το Καβαλιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Βύρωνα και στην ΑΕΚ. Πρόσφατα οι δυο ομάδες  συναντήθηκαν στο θεσμό του Κυπέλλου με τον Βύρωνα να παίρνει την πρόκριση στην παράταση με 3-0 αφού στην κανονική διάρκεια το ματς ήταν ντέρμπι και έληξε 0-0.

Από εκεί και πέρα, ο Βρασίδας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, με αντίπαλο τον Θεαγένη που δεν έχει ακόμη βαθμό ή βαθμούς.  Στο Οφρύνιο, ο Αετός είναι το λογικό φαβορί απέναντι στον Ατρόμητο Ακροβουνίου. Στο γήπεδο του Πλατανοτόπου ο ΑΣ Ορφανίου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα που δεν έχει ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Στον Αμυγδαλεώνα το ματς της τοπικής Δόξας με την Αναγέννηση Λιμεναρίων, ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την παραμονή. Σημειώνουμε ότι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο Άρης Πηγών πέρασε από τη Δόξα Θεολόγου με 5-0. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βρασίδας ΝΠ – Θεαγένης (Σάββατο 14:30)

Αετός Οφρυνίου – Ατρόμητος Ακροβουνίου( Σάββατο 15:00)

Βύρωνας – ΑΕΚ Καβάλας (Σάββατο 15:00)

ΑΣ Ορφανίου – ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα (Σάββατο 15:00)

Δόξα Αμυγδαλεώνα – Αναγέννηση Λιμεναρίων (Σάββατο)

Μακεδονικός Αγιάσματος – Ορφέας Ελευθερούπολης (Σάββατο 15:00)

Δόξα Θεολόγου – Άρης Πηγών 0-5

Βαθμολογία: Μακεδονικός Αγιάσματος 15, Άρης Πηγών 15, Ορφέας Ελ 12, Βύρωνας 12, Αετός Οφρυνίου 12, ΜΑ Ορφανίου 9, Δόξα Θεολόγου 9, ΑΕΚ Καβάλας 8, Λιμενάρια 4, Βρασίδας ΝΠ 4, Δόξα Αμυγδαλεώνα 3, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1, Ατρόμητος Ακροβουνίου 1, Θεαγένης 0. Από ένα παιχνίδι περισσότερο έχουν ο Άρης Πηγών και η Δόξα Θεολόγου.

Β’ Κατηγορία ΕΠΣΚ

1ος όμιλος

Στις Κρηνίδες το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής όπου ο τοπικός Κεραυνός υποδέχεται το Παγγαίο.

Κυριακή

ΑΕ Πιερέων – Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας (11:00)

Ασπίδα Πολυστύλου –  Κεραυνός Ελευθερών (15:00)

Άρης Ζυγού – Μακεδονικός Αμισιανών (11:00)

Βυζάντιο – ΜΑ Φιλίππων (11:00)

Κεραυνός Κρηνίδων – Παγγαίο  (15:00)

Βαθμολογία: Βυζάντιο 10, Παγγαίο 10, Ασπίδα Πολυστύλου 9, Κεραυνός Κρηνίδων 7, Άρης Ζυγού 6, Κεραυνός Ελευθερών 5, ΜΑ Φιλίππων 4, Μακεδονικός Αμισιανών 3, ΑΕ Πιερέων 1, Παλαιοχώρι 0.

Β’ Όμιλος

Το ντέρμπι της Καβάλας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλή επικεντρώνει το ενδιαφέρον.

Κυριακή

Νέστος Β’ –  Καβάλα 2004 (11:00)

ΠΑΟΚ Καβάλας – Ηρακλής Καβάλας (11:00)

Κεραυνός Καλλιράχης – Ατρόμητος Χαλκερού (μεσημέρι)

Πανιώνιος Ξεριά – Ποταμιά (μεσημέρι)

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης – Άρης Πρίνου (11:00)

Βαθμολογία: Ατρόμητος Χαλκερού 10, Ηρακλής Καβάλας 7,  ΠΑΟΚ Καβάλας 7, Νέστος Β’ 6, Άρης Πρίνου 6, Καρβάλη 5, Καβάλα 2004 5, Πανιώνιος Ξεριά 4, Ποταμιά 3, Κεραυνός Καλλιράχης 0. Με ένα παιχνίδι λιγότερο ο Ηρακλής Καβάλας και ο Άρης Πρίνου.

Προηγούμενο άρθρο

Η μέρα ξεκίνησε με το "Riviera" στο λιμάνι τις Καβάλας (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Εκτός έδρας ΓΣΕ, ΕΚ Καβάλας, Αγία Βαρβάρα, εντός ο ΑΟΚ στο Μπάσκετ με αμαξίδιο