Dark Mode Light Mode

Σε παραλία της Καβάλας γήπεδο ξυλορακέτας αφού της Αλάνας δεν υπάρχει πια

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Καβάλας δημιουργήθηκε το 2015. Αναγνωρίστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πέρσι. Φίλοι της ρακέτας στη θάλασσα (στην παραλία) με σταθερή παρουσία σε διάφορες παραλίες όλο το χρόνο. Φυσικά και τον Χειμώνα.

Μια τοπική παράδοση που συνεχίστηκε, δυνάμωσε κι εκφράστηκε από τον σύλλογο. Αυτό το διάστημα θα διοργανώνονταν επίσημοι αγώνες. Μια συνάντηση Open που έγινε και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές.

Όμως το γήπεδο που σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιεί ο σύλλογος καταργήθηκε. Βρίσκονταν στο ύψος της Αλάνας κι εκεί λόγω της επένδυσης, όλα αλλάζουν. Επειδή οι φίλοι της ξυλορακέτας είναι πολλοί, ήδη απευθύνθηκαν στον Δήμο Καβάλας. Ζητώντας του βοήθεια.

Έτσι το επόμενο γήπεδο και για αγώνες και για προπονήσεις, θα γίνει εδώ. Στην Καβάλα. Και δεν θα κινδυνεύει από επενδύσεις και επενδυτές. Η συζήτηση ξεκίνησε. Εξετάζεται το γήπεδο να δημιουργηθεί στην ακτή του Περιγιαλίου. Ίσως απέναντι από το «Ανθή Καραγιάννη» ή και πιο ανατολικά.

Προηγούμενο άρθρο

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο κέντρο της πόλης: Αρχίζει άμεσα, τελειώνει τα Χριστούγεννα!

Επόμενο άρθρο

Κλειστά χαρτιά Μουριάδη για το πώς θα υλοποιηθεί η Ενεργειακή Κοινότητα