Dark Mode Light Mode
Και τώρα οι δυο τους !
Σιαματάς στις Πηγές, Ίσα και Ηλιόπουλος στη Δόξα Θεολόγου, Αλμέτα στον Βύρωνα
Εκδήλωση με θέμα «Η μάχη της Ηλεκτρικής» στο θεατράκι της Στέγης

Σιαματάς στις Πηγές, Ίσα και Ηλιόπουλος στη Δόξα Θεολόγου, Αλμέτα στον Βύρωνα

Τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Άρης Πηγών έκλεισε το νεαρό Σιαματά από την ΑΕΚ Καβάλας. Η Δόξα Θεολόγου που είναι δυο βαθμούς πίσω από τον Αετό Οφρυνίου στην Α’ Kατηγορία της ΕΠΣΚ, ενισχύθηκε με δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές κυρίως για την αμυντική της λειτουργία. Ο Βύρωνας απέκτησε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με θητεία στον Αιολικό.

Αναλυτικά:

Άρης  Πηγών: Νέο πρόσωπο ο Σιαματάς

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Άρης Πηγών, λίγες ημέρες πριν «κλέισει» το θερινό μεταγραφικό παράθυρο του 2024. Οι πρωταθλητές Καβάλας απέκτησαν τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Σιαματά, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές εμπειρίες από τα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος σέντερ μπάκ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Καβάλας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Βύρωνα Καβάλας και ΑΕ Καβάλας.


Δόξα Θεολόγου: Στο ρόστερ Ηλιόπουλος και Ίσα

Σε δυο προσθήκες στα πλαίσια της ενίσχυσης της ανασταλτική της γραμμή, προχώρησε τις τελευταίες ώρες η Δόξα Θεολόγου. Συγκεκριμένα απέκτησε δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αγωνίζονταν με τα “χρώματα” της ΑΕ Καβάλας και της ΑΕ Καλαμπακίου αντίστοιχα.

Ο λόγος για τον πολυπείρο Θανάση Ίσα ο οποίος ήταν μέλος του ρόστερ της ΑΕΚ για τις τελευταίες 13 σεζόν και τον Φώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία με τους “κιτρινόμαυρους” της ΑΕ Καλαμπακιου τις τελευταίες δυο χρονιές στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας.

Πηγή: Kavalapoint


Βύρωνας: Αποκτήθηκε ο Τζουλιάνο

«Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΤζουλιάνοΑλμέτα. Γεννήθηκε το 2005, κατάγεται από τη Σάμο όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αγωνίζεται ως μέσος. Διακρίθηκε ως παίκτης του Αιολικού με τον οποίο έχει και συμμετοχές στη Γ’ εθνική κατηγορία. Καλώς ήρθες Τζουλιάνο!».

Προηγούμενο άρθρο

Και τώρα οι δυο τους !

Επόμενο άρθρο

Εκδήλωση με θέμα «Η μάχη της Ηλεκτρικής» στο θεατράκι της Στέγης