Dark Mode Light Mode

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Γιάννη Τζανετάκη στο φετινό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ (φωτογραφίες)

Εντυπωσιακές ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές του Καβαλιώτη προπονητή αντοχής και υπεραντοχής Γιάννη Τζανετάκη στο φετινό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, το οποίο αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους αγώνες υπεραπόστασης παγκοσμίως, Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ακολουθεί τα βήματα του Φειδιππίδη για 247 χιλιόμετρα στην διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη και διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια της Tzanetakis Lab Γεωργία Jo Μαντά πέτυχε νέο εθνικό ρεκόρ διαδρομής γυναικών καταρρίπτοντας το προηγούμενο δικό της κατά 2 ώρες, με χρόνο 26:42΄:42΄΄!

Ο Καραγκιοζόπουλος Νίκος από το Μελισσοκομείο Καβάλας τερμάτισε με χρόνο 32:36΄:39΄΄στην παρθενική του προσπάθεια και στην νεαρή ηλικία των μόλις 26 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας από τους νεαρότερους αθλητές που έχουν κατορθώσει να τερματίσουν το Σπάρταθλον μεταξύ των περίπου 4.000 δρομέων που στάθηκαν στην γραμμή εκκίνησης από την πρώτη διοργάνωση του 1983.

Δεύτερος επιτυχής τερματισμός σε ισάριθμες προσπάθειες και για τον Δραμινό αθλητή Τσουμαρίδη Κωνσταντίνο με χρόνο 33:57΄:56΄΄. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Εβραίοι ακτιβιστές κατά της γενοκτονίας μπλοκάρουν το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Επόμενο άρθρο

Αποτελέσματα εκλογών Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Καβάλας