Dark Mode Light Mode

Σημαντική δωρεά της Alpha Bank στο Γενικό Λύκειο Κρηνίδων

φωτογραφία: Δήμος Καβάλας

Σε διαδικασία υλοποίησης είναι η σημαντική δωρεά της Alpha Bank προς το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων.

Σχετική ομόφωνη απόφαση αποδοχής της δωρεάς έλαβε πρόσφατα η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Υπολογιστές και έπιπλα, όλα σε άριστη κατάσταση, εξασφαλίστηκαν μετά από ενέργειες εκπροσώπου του σχολείου.

Ο Δήμος Καβάλας ανέλαβε να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς του εξοπλισμού από την Αθήνα στις Κρηνίδες. Ακόμη και χθες εξετάζονταν που θα αποθηκευτούν τα είδη της δωρεάς ώστε να χρησιμοποιηθούν τον Σεπτέμβρη, όταν με το καλό το σχολείο επιστρέψει στο ανακαινισμένο κτίριο του.

Θετικά σχολίασε την χειρονομία της τράπεζας και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Ανθή Χατζηφραντζή. Χθες υπήρχε συζήτηση σε εξέλιξη τα είδη να μεταφερθούν σε χώρο του σχολείου στις Κρηνίδες, στον οποίο το δημοτικό έργο έχει ολοκληρωθεί. Για να φυλαχτούν εκεί για το επόμενο διάστημα.

Η απόφαση που έλαβε η σχολική επιτροπή περιγράφει το περιεχόμενο της δωρεάς:

«Αποφασίζεται η αποδοχή δωρεάς από τον Όμιλο Alpha Bank, στο ΓΕΛ Κρηνίδων Καβάλας, που αφορά: 6 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γραφεία, καρέκλες γραφείου, καρέκλες αναμονής, ερμάρια και συρταριέρες γραφείου και την έγκριση του χρηματικού ποσού των 682,00€ για τη μεταφορά των επίπλων της δωρεάς από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άγιο Στέφανο Αττικής στο χώρο του σχολείου».

Στο μεταξύ οι δύο σχολικές επιτροπές του Δήμου Καβάλας κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προετοιμάσουν το τέλος και τη διάλυση τους. Σε μια εβδομάδα από σήμερα. Επιδιώκεται οι δαπάνες που πρέπει να γίνουν να γίνουν εντός των ημερών, με τη γνωστή διαδικασία. Για να μην υπάρξει καθυστέρηση αφού από την 1η Ιουλίου ότι έξοδα θα γίνονται για τα σχολεία θα πρέπει να γίνονται μέσω του ταμείου και των υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο

Καινούργιο το πυροφυλάκιο στον Σταυρό

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024