Dark Mode Light Mode

Σμίξανε 45 χρόνια μετά την αποφοίτηση τους (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 συναντήθηκαν μετά από 45 χρόνια από την αποφοίτησή τους σε ταβέρνα της πόλης μας οι συμμαθητές του Γ1 Κλασσικού Τμήματος του 2ου Λυκείου Αρρένων Καβάλας.

Προηγήθηκε τρισάγιο στη μνήμη των κεκοιμημένων συμμαθητών και καθηγητών τους όπως και αρτοκλασία για την υγεία των ιδίων και των οικογενειών τους στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Καβάλας όπου σαν μαθητές εκκλησιάζονταν κάθε εβδομάδα με το σχολείο τους.

Ήταν η 8η συνάντηση των δεκαοκτάρηδων του 1978 όπου ανάμεσα σε μεζέδες και ποτά ξετύλιξαν το κουβάρι των αναμνήσεων με τα πειράγματα εκατέρωθεν να δίνουν και να παίρνουν. Ήταν εκεί οι: Κώστας Αντωνιάδης, Μιχάλης Αντύπας, Γιάννης Βλαχογιάννης, Σωτήρης Γίγας, Θωμάς Δαμάσκος, Παναγιώτης Δαμιανίδης, Δαμιανός Δουράκης, Γιάννης Θεοφανίδης, Γιάννης Καράλης, Χρήστος Καστρινός,  Παναγιώτης Κιλικιάν, Αντώνης Κιτσίκης, Ντόρης Κοντομισόπουλος, Σίμος Κουλακίδης,  Πρόδρομος Μπαγδάτογλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ηρακλής Παππάς, Σταύρος Σιαματάς.

Αργά το βράδυ η σύναξη έλαβε τέλος και οι παλιοί συμμαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους – συν Θεώ – μετά από 5 χρόνια στα 50χρονα της αποφοίτησής τους.

Προηγούμενο άρθρο

Γιάννης Εριφυλλίδης: εΕισκέψεις στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο και στη Νέα Καρβάλη (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

«Ώρα Δημιουργίας»: Επίσκεψη σε Νοσοκομείο και Δικηγορικό Σύλλογο (φωτογραφίες)