Dark Mode Light Mode

Σωκράτης Γκέλιος: « Η Ενωση έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο»

Συνέντευξη στο proininews παραχώρησε ο Σωκράτης Γκέλιος.  Ο πρώην καλαθοσφαιριστής  της Ενωσης και νυν της Ασπίδας Ξάνθης μίλησε για τη μάχη που δίνει  η  ομάδα του να παραμείνει  στη Β` Εθνική αλλά αναφέρθηκε και στην κορυφή τονίζοντας ότι το Καβαλιώτικο συγκρότημα έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Αναλυτικά.
Ερώτηση: Μίλησε μας για τη μάχη της παραμονής και ι την προσπάθεια της Ασπίδας;
Απάντηση: Εμείς ξεκινήσαμε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα με κάποιες νίκες, από εκεί και πέρα όμως είχαμε συνεχώς σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και αυτό μας οδήγησε στο να είμαστε κοντά στον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Το τελευταίο καιρό  έχουμε βελτιώσει την απόδοση μας κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη συνέχεια θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας.
Ερώτηση: Το πρόγραμμα που έχετε είναι καλό;
Απάντηση: Θεωρώ πως μας ευνοεί αρκετά σε σχέση και με τις άλλες ομάδες που επίσης παλεύουνε για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Ερώτηση: Τι διαφορές συνάντησε ο Σωκράτης Γκέλιος στη Β` Εθνική σε σχέση με το πρωτάθλημα της Α2;
Απάντηση: Σίγουρα οι διαφορές είναι στην ποιότητα των παικτών αλλά και σε μπασκετικά κομμάτια όσον αφορά τους προπονητές.  Το παιχνίδι περισσότερο σκληρό σε σχέση με την Α2. Οι επαφές είναι πιο σκληρές και αυτό αφήνεται από τους διαιτητές.   Ο παράγοντας της έδρας είναι το ίδιο όπως και στις άλλες κατηγορίες και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Το κυριότερο ότι είναι ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα.
Ερώτηση: Οσον αφορά τη μάχη της ανόδου όπου παλεύει  και η Ενωση, τι βλέπεις να γίνεται; Έχεις αγωνιστεί αντίπαλος με όλες τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.
Απάντηση:  Θεωρώ ότι από τις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο η Ενωση είναι η καλύτερη.  Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.  Από εκεί και πέρα υπάρχουν εξίσου καλές ομάδες όπως ο  Χαρίλαος Τρικούπης , το Πευκοχώρι και οι Ικαροι Σερρών που πιστεύω ότι θα παλέψουν μέχρι τελευταία αγωνιστική.
Δίνω το πρώτο λόγο στην Καβάλα. Είναι το πρώτο φαβορί.
 Ερώτηση:  Πάντως βλέπουμε ότι οι πρωτοπόροι έχουν αρκετές απώλειες από ομάδες  είναι πιο στη βαθμολογία. 
Απάντηση: Παίζει ρόλο ο παράγοντας της έδρας. Υπάρχει πλεονέκτημα στην ομάδα που παίζει σκληρά και πολύ καλά στην άμυνα.
 Ερώτηση: Σου έχει μείνει μια πίκρα από το περσινό υποβιβασμό της Ενωσης  στη Β` Εθνική;
Απάντηση: Φυσικά. Πέρσι παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ηταν μια δύσκολη χρονιά.  Φτάσαμε μέχρι τα πλέι άουτ και κάναμε ότι ήταν δυνατό για να σωθούμε.  Όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και δυστυχώς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ερώτηση: Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Καβάλα;
Απάντηση: Σίγουρα. Από την Ενωση ξεκίνησα και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.   Φυσικά στο μέλλον αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ.

Προηγούμενο άρθρο

Η άσκηση των ειδικών δυνάμενων με την ανακατάληψη βραχονησίδας σε εξέλιξη ...

Επόμενο άρθρο

Tον κυνηγούσαν απο την Καβάλα και τον πιάσανε στο Δερβένι ! (Φωτογραφίες)