Μετά την Τσικνοπέμπτη που οι περισσότεροι Έλληνες την γιορτάσανε με αρακά και ρεβίθια αφού οι τιμές στα κρέατα ήταν τσιμπημένες και απαγορευτικές για αρκετούς Έλληνες φορολογούμενους πολίτες τη δεδομένη στιγμή η κυβέρνηση μας κάνει promotion για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας διαφημίζοντας τα προϊόντα που κατάφερε να βάλει στο καλάθι της νοικοκυράς.
Στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το καλάθι της Σαρακοστής.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο κ. Σκρέκας το «Καλάθι της Σαρακοστής» είναι επέκταση του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» που είναι ήδη σε ισχύ, ενώ προστίθενται τρεις νέες κατηγορίες τροφίμων, ώστε κάθε νοικοκυριό να έχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το σαρακοστιανό τραπέζι σε προσιτές τιμές.
Στο «Καλάθι της Σαρακοστής» υπάρχουν τα εξής προϊόντα:
Χαλβάς
Νηστίσιμες Σαλάτες (αλοιφές – μελιτζανοσαλάτες, ταραμοσαλάτες κ.α.)
Κατεψυγμένα θαλασσινά (δύο τουλάχιστον είδη).
Ο αρμόδιος Υπουργός ο Σκρέκας δήλωσε ότι στόχος του είναι κάθε νοικοκυριό να έχει πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές αυτές τις άγιες ημέρες. Το «Καλάθι της Σαρακοστής», το οποίο αποτελεί επέκταση του «Καλαθιού του Νοικοκυριού», περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για κάθε νοικοκυριό ενόψει της νηστείας της Σαρακοστής.
Μείνε ήσυχος υπουργέ μου !
Καλά που είναι και ο Κασσελάκης και μας μαθαίνει τα καλά ξενοδοχεία της Ελλάδας.
Αυτός ο άνθρωπος επέστρεψε στην Ελλάδα για να ανοίγει δρόμους !
Ωραίος ο Λοβέρδος.
Αν δεν πιάσει – είπε- το νέο κόμμα που ανακοίνωσε το 3% στις Ευρωεκλογές δεν πρόκειται να κατέβει στην Εθνικές.
Σου λέει τζάμπα έξοδα να κάνουμε …
Κάθε φορά που ακούμε για έναν αιφνίδιο θάνατο ενός ενήλικα αμέσως κυκλοφορούν οι γνωστές θεωρίες περί παρενεργειών των εμβολίων κατά της Covid- 19.
Τα εμβόλια φταίνε ούτε λίγο , ούτε πολύ και πεθαίνουν ξαφνικά οι άνθρωποι.
Αυτοί βέβαια που επικαλούνται όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το “Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων” υπάρχει εδώ και δεκαετίες και δεν εμφανίστηκε με την έναρξη της πανδημίας όπως υποστηρίζουν κάποιοι.
Μάλιστα, η σωστή ονομασία είναι «Το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου από Αρρυθμία» (Sudden Arrhythmia Death Syndrome – SADS) και εμφανίζεται όταν η καρδιά ενός ατόμου φαίνεται να σταματά χωρίς αιτία, συχνά σε άτομα που φαίνονται να είναι απολύτως υγιείς, νεαροί ενήλικες ή άτομα μέσης ηλικίας. Το SADS σημειώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ως «σύνδρομο αιφνίδιου, απροσδόκητου νυχτερινού θανάτου».
Αυτά τα λίγα και για σήμερα.
Καλημέρα και καλή δύναμη.
ΑΛΟΡΑ !